ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMUYOR

Gündem 25.02.2021 - 09:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMUYOR

Başkan Erkan Şehit Ailelerini Unutmuyor...
AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, Burdurlu şehit ailelerini ziyaret etti.   Başkan Yunus Erkan, Şehitlerimiz Cemil Topçuoğlu ve Sıdkı Kara'nın ailelerini ziyaret ederek, onlara kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ve Ay Yıldızlığı Bayrağımızı hediye etti.   2 Şehidimiz ailelerini de evlerinde ziyaret eden Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, "kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ve Ay Yıldızlığı Bayrağımızı hediye ettik. Kendilerine Sn. Cumhurbaşkanımızın selamını ilettik. Bizlerin de onların bir evladı olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızı ifade ettik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.  
Başkan Erkan Şehit Ailelerini Unutmuyor...

AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, Burdurlu şehit ailelerini ziyaret etti.

 

Başkan Yunus Erkan, Şehitlerimiz Cemil Topçuoğlu ve Sıdkı Kara'nın ailelerini ziyaret ederek, onlara kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ve Ay Yıldızlığı Bayrağımızı hediye etti.

 

2 Şehidimiz ailelerini de evlerinde ziyaret eden Gençlik Kolları Başkanı Yunus Erkan, "kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ve Ay Yıldızlığı Bayrağımızı hediye ettik. Kendilerine Sn. Cumhurbaşkanımızın selamını ilettik. Bizlerin de onların bir evladı olduğumuzu ve her zaman yanlarında olacağımızı ifade ettik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.