Seçim günü PTT ve Nüfus Müdürlüğü açık

Gündem 21.06.2018 - 14:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Seçim günü PTT ve Nüfus Müdürlüğü açık

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim günü olan 24 Haziran’da Burdur il ve ilçe merkezlerindeki Nüfus Müdürlüklerinin ve PTT’lerin açık olacağı bildirildi. 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleriyle PTT şubeleri vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Seçim günü, özellikle seçmenlerin zor durumda kalmamaları için alınan bu tedbirle tüm vatandaşlar Nüfus Müdürlüğü ve PTT hizmetlerinden yararlanabilecek.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim günü olan 24 Haziran’da Burdur il ve ilçe merkezlerindeki Nüfus Müdürlüklerinin ve PTT’lerin açık olacağı bildirildi.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde İl ve İlçe Nüfus Müdürlükleriyle PTT şubeleri vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. Seçim günü, özellikle seçmenlerin zor durumda kalmamaları için alınan bu tedbirle tüm vatandaşlar Nüfus Müdürlüğü ve PTT hizmetlerinden yararlanabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.