SDÜ'DE KARİYER GÜNLERİ

03.05.2016 - 09:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SDÜ'DE KARİYER GÜNLERİ

SDÜ'DE KARİYER GÜNLERİ
 Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İş-Kur tarafından “Kariyer Günleri” düzenlendi. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Kariyer Günleri”'nin açılışında konuşan Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya, “Güçlü kalkınmanın ve gelişmiş ülkelerin en önemli aktörü genç nüfustur. Bu nüfusun nitelikli ve donanımlı hale getirilmesi bizi bu mücadelede etkin ve güçlü kılacaktır” dedi.  Üniversite yönetimi olarak kariyerle ilgili her türlü faaliyeti desteklediklerini belirten Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı da, SDÜ’lü öğrencilere yol gösterecek etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Yeni neslin kariyer uzmanlarına ulaşma imkanı açısından şanslı olduğunu ifade eden Çarıkçı, bu süreci iyi değerlendirerek etkinliğin sunduğu tüm olanakları etkin kullanmalarının kendilerine fayda sağlayacağına dikkat çekti.  Isparta Valisi Vahdettin Özkan ise, etkinliğin farklı kurumlardan gelen kariyer uzmanlarının profesyonel hayatın içinde yer alan iş, şirket ve ortamı gelecek nesillere aktarmak için önemli bir aracı olduğunu vurguladı. Açılış konuşmalarının ardından öğrencilere kariyer planlaması ve iş hayatı hakkında bilgiler veren Metro Cash&Carry İnsan Kaynakları Yönetimi Müdürü Murat Ayaydın, “Önce ülkemiz, sonra ailemiz, sonra da kendimiz için çalışmalıyız. Ülkesi gelişmemiş bir toplumun mutlu olması mümkün değildir” dedi. 3 gün sürecek etkinlikte Hukuk Fakültesi ile İİBF Konferans Salonlarında 40 firma yetkilisi 30’a yakın oturumda öğrencilerle buluşacak. Isparta Çağrı Merkezi Kariyer Günleri'ne özel 100 kişiye istihdam olanağının sağlanacağı etkinlikte öğrenciler, alanında uzman kişilerle tanışma ve kendileriyle sohbet etme imkanı da bularak, iş hayatına yönelik kafalarında oluşan soru işaretlerini giderecek. 
SDÜ'DE KARİYER GÜNLERİ

 Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İş-Kur tarafından “Kariyer Günleri” düzenlendi.
Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Kariyer Günleri”'nin açılışında konuşan Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya, “Güçlü kalkınmanın ve gelişmiş ülkelerin en önemli aktörü genç nüfustur. Bu nüfusun nitelikli ve donanımlı hale getirilmesi bizi bu mücadelede etkin ve güçlü kılacaktır” dedi. 
Üniversite yönetimi olarak kariyerle ilgili her türlü faaliyeti desteklediklerini belirten Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı da, SDÜ’lü öğrencilere yol gösterecek etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Yeni neslin kariyer uzmanlarına ulaşma imkanı açısından şanslı olduğunu ifade eden Çarıkçı, bu süreci iyi değerlendirerek etkinliğin sunduğu tüm olanakları etkin kullanmalarının kendilerine fayda sağlayacağına dikkat çekti. 
Isparta Valisi Vahdettin Özkan ise, etkinliğin farklı kurumlardan gelen kariyer uzmanlarının profesyonel hayatın içinde yer alan iş, şirket ve ortamı gelecek nesillere aktarmak için önemli bir aracı olduğunu vurguladı.
Açılış konuşmalarının ardından öğrencilere kariyer planlaması ve iş hayatı hakkında bilgiler veren Metro Cash&Carry İnsan Kaynakları Yönetimi Müdürü Murat Ayaydın, “Önce ülkemiz, sonra ailemiz, sonra da kendimiz için çalışmalıyız. Ülkesi gelişmemiş bir toplumun mutlu olması mümkün değildir” dedi.
3 gün sürecek etkinlikte Hukuk Fakültesi ile İİBF Konferans Salonlarında 40 firma yetkilisi 30’a yakın oturumda öğrencilerle buluşacak. Isparta Çağrı Merkezi Kariyer Günleri'ne özel 100 kişiye istihdam olanağının sağlanacağı etkinlikte öğrenciler, alanında uzman kişilerle tanışma ve kendileriyle sohbet etme imkanı da bularak, iş hayatına yönelik kafalarında oluşan soru işaretlerini giderecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.