SATIN ALMA SAHİPLEN

Yaşam 27.12.2013 - 10:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SATIN ALMA SAHİPLEN

Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi’nde son dört yılda yaklaşık 1200 sahipsiz hayvan yeni bir aileye kavuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi’nde sahipsiz hayvanları her gün yeni bir aileye kavuşturuyor. Bakımevinde bulunan kedi ve köpekler, hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Saat 10.00-12.00 ve 14.00-16.00 saatlerinde hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlara açık olan Bakımevindeki hayvanlar yeni bir yuvaya kavuşma fırsatı buluyor. KAYIT ALTINA ALINIYOR Sahipsiz Hayvan Bakımevi’ne hayvan sahiplenmek için gelen vatandaşlar Halkla İlişkiler görevlisi personel yardımıyla, sahiplenmek istediği hayvanı belirliyor. Sahiplendirilecek hayvana mikroçip uygulamasıyla, Hayvan Kayıt Sistemi’ne kayıt edilerek sağlık karnesi düzenleniyor. “Sahipsiz Hayvan Edinme Formu” dolduran vatandaşların adres bilgileri doğrultusunda Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirli aralıklarla sahiplenilen hayvanların yaşam koşulları kontrol ediliyor. SATIN ALMA SAHİPLEN Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü yetkilileri, Bakımevindeki sahipsiz hayvanların yeni sahiplerine kavuşması için vatandaşlarının her geçen gün ilgisinin arttığını belirterek, “Vatandaşların satın alarak değil, sahiplenerek hayvan sahibi olmasını istiyoruz. Bu yönde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Veteriner Odası ile yapılan anlaşma ile Büyükşehir Belediyesi’nin Bakımevi’nden hayvan sahiplenen vatandaşlar, Antalya’daki özel kliniklerde yüzde 50 indirimle aşı yaptırılabiliyor. Bakımevi’nden hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar 332 53 18 numaralı telefondan bilgi alabilir” dedi.  
Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi’nde son dört yılda yaklaşık 1200 sahipsiz hayvan yeni bir aileye kavuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Bakımevi’nde sahipsiz hayvanları her gün yeni bir aileye kavuşturuyor. Bakımevinde bulunan kedi ve köpekler, hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Saat 10.00-12.00 ve 14.00-16.00 saatlerinde hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlara açık olan Bakımevindeki hayvanlar yeni bir yuvaya kavuşma fırsatı buluyor.

KAYIT ALTINA ALINIYOR

Sahipsiz Hayvan Bakımevi’ne hayvan sahiplenmek için gelen vatandaşlar Halkla İlişkiler görevlisi personel yardımıyla, sahiplenmek istediği hayvanı belirliyor. Sahiplendirilecek hayvana mikroçip uygulamasıyla, Hayvan Kayıt Sistemi’ne kayıt edilerek sağlık karnesi düzenleniyor. “Sahipsiz Hayvan Edinme Formu” dolduran vatandaşların adres bilgileri doğrultusunda Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirli aralıklarla sahiplenilen hayvanların yaşam koşulları kontrol ediliyor.

SATIN ALMA SAHİPLEN

Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü yetkilileri, Bakımevindeki sahipsiz hayvanların yeni sahiplerine kavuşması için vatandaşlarının her geçen gün ilgisinin arttığını belirterek, “Vatandaşların satın alarak değil, sahiplenerek hayvan sahibi olmasını istiyoruz. Bu yönde çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Veteriner Odası ile yapılan anlaşma ile Büyükşehir Belediyesi’nin Bakımevi’nden hayvan sahiplenen vatandaşlar, Antalya’daki özel kliniklerde yüzde 50 indirimle aşı yaptırılabiliyor. Bakımevi’nden hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlar 332 53 18 numaralı telefondan bilgi alabilir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.