SANDIKLI'DA GÖKTAŞI DÜŞTÜ İDDİASI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2014 - 11:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

SANDIKLI'DA GÖKTAŞI DÜŞTÜ İDDİASI

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Nasuhoğlu köyüne göktaşı düştü iddiasını, köy muhtarı Yusuf Seyman da dogruladı.
Muhtar Yusuf Seyman konuyla ilgili olarak, "Köy muhtarlık odasında kardeşleri Hüseyin Seyman ve Ahmet Seyman'ın gece 02.00 sıralarında bugday tarlalarına gökten parlak bir cismin düştügünü gördüklerini söylediklerini fakat tarlalar buğday ekili oldugu için tarla sahiplerine zarar vermeme adına cismi arayamadıklarını söyledi" dedi.Gök taşını gördügünü iddia eden Hüseyin Seyman'ın oglu Seçkin Seyman (11) da gece babasının kendisini uyandırdıgını söyleyerek, "Kalkın tarlalara çok parlak bir şey düştü dedi. Biz de kalkıp baktık ama cismi göremedik" diye konuştu.Köylü, bu parlak cismi konuşmaya devam ederken, "Buğdaylar on güne kadar biçilecek. O zaman bu gök taşı iddiası biraz daha netlik kazanacak" dediler.
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Nasuhoğlu köyüne göktaşı düştü iddiasını, köy muhtarı Yusuf Seyman da dogruladı.

Muhtar Yusuf Seyman konuyla ilgili olarak, "Köy muhtarlık odasında kardeşleri Hüseyin Seyman ve Ahmet Seyman'ın gece 02.00 sıralarında bugday tarlalarına gökten parlak bir cismin düştügünü gördüklerini söylediklerini fakat tarlalar buğday ekili oldugu için tarla sahiplerine zarar vermeme adına cismi arayamadıklarını söyledi" dedi.
Gök taşını gördügünü iddia eden Hüseyin Seyman'ın oglu Seçkin Seyman (11) da gece babasının kendisini uyandırdıgını söyleyerek, "Kalkın tarlalara çok parlak bir şey düştü dedi. Biz de kalkıp baktık ama cismi göremedik" diye konuştu.
Köylü, bu parlak cismi konuşmaya devam ederken, "Buğdaylar on güne kadar biçilecek. O zaman bu gök taşı iddiası biraz daha netlik kazanacak" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.