Sandıklı’ya Yeni Saat Kulesi

Kültür 03.07.2017 - 11:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Sandıklı’ya Yeni Saat Kulesi

Sandıklı’ya yeni yapılan saat kulesi büyük beğeni topladı
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yeni yapılan 15 Temmuz Demokrasi ve Kent Meydanı'na 20 metre yüksekliğinde 4 cepheli saat kulesi inşa ettirildi. Sandıklı Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar kapsamında ilçeyi tarihi ve estetik görünümlü bir saat kulesine kavuşturdu. Belediye, kent meydanındaki alana saat kulesi inşa ettirdi. Üzerinde mimari esintiler taşıyan 20 metre yüksekliğinde görselliği ile estetik bir görünüme sahip olan saat kulesi kısa zamanda tamamlanarak, ilçenin sembolü haline geldi. Gece aydınlatması da olan saat kulesi, elektrik kesintisi, arıza ve benzeri sebeplerle durması halinde kendisini GPS üzerinden otomatik ayarlayarak güncel zamana getireceği kaydedildi.
Sandıklı’ya yeni yapılan saat kulesi büyük beğeni topladı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yeni yapılan 15 Temmuz Demokrasi ve Kent Meydanı'na 20 metre yüksekliğinde 4 cepheli saat kulesi inşa ettirildi.

Sandıklı Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar kapsamında ilçeyi tarihi ve estetik görünümlü bir saat kulesine kavuşturdu. Belediye, kent meydanındaki alana saat kulesi inşa ettirdi. Üzerinde mimari esintiler taşıyan 20 metre yüksekliğinde görselliği ile estetik bir görünüme sahip olan saat kulesi kısa zamanda tamamlanarak, ilçenin sembolü haline geldi.

Gece aydınlatması da olan saat kulesi, elektrik kesintisi, arıza ve benzeri sebeplerle durması halinde kendisini GPS üzerinden otomatik ayarlayarak güncel zamana getireceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.