Rektör SAATCI' dan Anlamlı Jest

Eğitim 10.03.2014 - 14:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Rektör SAATCI' dan Anlamlı Jest

Rektör SAATCI, Görev Değişikliği Nedeniyle Ayrılan Öğretim Üyeleri ve Emekli Olan Personele Plaket Verdi.
Olağan Akademik Kurul Toplantısı öncesinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nden görev değişikli nedeniyle ayrılan öğretim üyesi ve emekli olan personele Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI tarafından plaket ve belgeleri verildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Olağan Akademik kurulda Üniversiteden görev değişikli nedeniyle ayrılan öğretim üyesi ve emekli olan personele için hazırlanan slayt gösterisi izlendi. Daha sonra konuşan Rektör SAATCI, “Üniversite olarak Büyük Mehmet Akif Ersoy Ailesi olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Üniversitemizi bir bahçeye çevirmek istiyoruz. Her türlü çiçek bulunsun ve her çiçek kendi rengi, kokusuyla bu bahçeye katkı versin, bizim hedefimiz bu. Önemli olan güzel anılarla buradan ayrılmak ve hep öyle hatırlamak. Aramızdan ayrılacak tüm arkadaşlar sadece MAKÜ’ye gidip gelişleri azalacak o kadar, hep bizimle olacaklar. Gidenlerimizi söküp atmıyoruz kapımız her zaman açıktır. ” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Rektör SAATCI Üniversitemizden görev değişikli nedeniyle ayrılan öğretim üyesi ve emekli olan personele plaket ve belgeleri verildi.
Rektör SAATCI, Görev Değişikliği Nedeniyle Ayrılan Öğretim Üyeleri ve Emekli Olan Personele Plaket Verdi.

Olağan Akademik Kurul Toplantısı öncesinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nden görev değişikli nedeniyle ayrılan öğretim üyesi ve emekli olan personele Rektör Prof. Dr. Mustafa SAATCI tarafından plaket ve belgeleri verildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Olağan Akademik kurulda Üniversiteden görev değişikli nedeniyle ayrılan öğretim üyesi ve emekli olan personele için hazırlanan slayt gösterisi izlendi.

Daha sonra konuşan Rektör SAATCI, “Üniversite olarak Büyük Mehmet Akif Ersoy Ailesi olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Üniversitemizi bir bahçeye çevirmek istiyoruz. Her türlü çiçek bulunsun ve her çiçek kendi rengi, kokusuyla bu bahçeye katkı versin, bizim hedefimiz bu. Önemli olan güzel anılarla buradan ayrılmak ve hep öyle hatırlamak. Aramızdan ayrılacak tüm arkadaşlar sadece MAKÜ’ye gidip gelişleri azalacak o kadar, hep bizimle olacaklar. Gidenlerimizi söküp atmıyoruz kapımız her zaman açıktır. ” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör SAATCI Üniversitemizden görev değişikli nedeniyle ayrılan öğretim üyesi ve emekli olan personele plaket ve belgeleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.