REKTÖR KORKMAZ MÜSİAD EXPO’DA

09.11.2016 - 15:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

REKTÖR KORKMAZ MÜSİAD EXPO’DA

REKTÖR KORKMAZ MÜSİAD EXPO’DA
Rektör Korkmaz Bu Yıl 16.sı Gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO’ya Katıldı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından her iki yılda bir düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO’nun 16’ıncısı kapılarını açtı. 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan MÜSİAD EXPO’ya MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ ve Rektör Danışmanı Yar. Doç. Dr. Rektör Yardımcısı Mustafa Kılınç da katıldı. İş dünyasının kalbinin atacağı MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı 3. High Tech Port MÜSİAD ve 20. Uluslararası İş Forumu’nun (IBF) da düzenleneceği fuar kapsamında dünyanın birçok ülkesinden iş insanları da ağırlanacak. MÜSİAD EXPO'nun 100'ü aşkın ülkeden yaklaşık 7 bini yabancı olmak üzere toplamda 200 bin civarında ziyaretçi ağırlamayı beklediğini ve fuarın yabancı iş insanlarına Türkiye'de işlerin normalleştiğini göstermek için iyi bir fırsat olacağını ifade eden MÜSİAD Başkanı Nail OLPAK, “Fuarın bu yıl da 8 holde düzenlenmesi önemli bir detay. Ülkemizle ilgili olumsuz algı operasyonlarının yürütüldüğü, birtakım organizasyonların kasıtlı olarak iptal edildiği bir ortamda, MÜSİAD EXPO'nun CNR Fuar Merkezi'nin 8 holünün tümünü kapsaması, ne katılımcı ne de ziyaretçi olarak kimsenin iptal talebinde bulunmaması MÜSİAD farkının önemli bir sonucudur" diye konuştu. CNR EXPO Fuar Merkezinde düzenlenen fuara katılan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ise 16. MÜSİAD EXPO fuarında stantları ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN konuşmalarında, “Türkiye'nin devleti ve milletiyle tarihte eşine ender rastlanacak şekilde yapılan bu toplantı benim için çok önemlidir. Yurtdışından gelen misafirlerimize Türkiye'ye güvendikleri için teşekkür ediyorum. Yüksek ahlak, yüksek teknoloji ile çalışan MÜSİAD'ın faaliyetlerini yakından takip ediyorum. MÜSİAD üyelerini ve yönetimini ülkelerine ve milletine sahip çıktıkları ve kazanmanın değil, helalinden kazanmanın peşinde oldukları için tebrik ediyorum. Gerek İş Forumu oturumları, gerek fuarda katkı sağlayacakları tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. Açılış töreninin ardından Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Danışmanımız Yrd. Dr. Mustafa KILINÇ ile birlikte MÜSİAD Başkanı Nail OLPAK ile bir araya geldi. Fuarda stantları ziyaret eden Rektör ve beraberindekiler burada ikili görüşmelerde de bulundu.
REKTÖR KORKMAZ MÜSİAD EXPO’DA

Rektör Korkmaz Bu Yıl 16.sı Gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO’ya Katıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından her iki yılda bir düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO’nun 16’ıncısı kapılarını açtı. 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan MÜSİAD EXPO’ya MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ ve Rektör Danışmanı Yar. Doç. Dr. Rektör Yardımcısı Mustafa Kılınç da katıldı.

İş dünyasının kalbinin atacağı MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı olarak yüksek teknoloji fuarı 3. High Tech Port MÜSİAD ve 20. Uluslararası İş Forumu’nun (IBF) da düzenleneceği fuar kapsamında dünyanın birçok ülkesinden iş insanları da ağırlanacak.

MÜSİAD EXPO'nun 100'ü aşkın ülkeden yaklaşık 7 bini yabancı olmak üzere toplamda 200 bin civarında ziyaretçi ağırlamayı beklediğini ve fuarın yabancı iş insanlarına Türkiye'de işlerin normalleştiğini göstermek için iyi bir fırsat olacağını ifade eden MÜSİAD Başkanı Nail OLPAK, “Fuarın bu yıl da 8 holde düzenlenmesi önemli bir detay. Ülkemizle ilgili olumsuz algı operasyonlarının yürütüldüğü, birtakım organizasyonların kasıtlı olarak iptal edildiği bir ortamda, MÜSİAD EXPO'nun CNR Fuar Merkezi'nin 8 holünün tümünü kapsaması, ne katılımcı ne de ziyaretçi olarak kimsenin iptal talebinde bulunmaması MÜSİAD farkının önemli bir sonucudur" diye konuştu.

CNR EXPO Fuar Merkezinde düzenlenen fuara katılan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ise 16. MÜSİAD EXPO fuarında stantları ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN konuşmalarında, “Türkiye'nin devleti ve milletiyle tarihte eşine ender rastlanacak şekilde yapılan bu toplantı benim için çok önemlidir. Yurtdışından gelen misafirlerimize Türkiye'ye güvendikleri için teşekkür ediyorum. Yüksek ahlak, yüksek teknoloji ile çalışan MÜSİAD'ın faaliyetlerini yakından takip ediyorum. MÜSİAD üyelerini ve yönetimini ülkelerine ve milletine sahip çıktıkları ve kazanmanın değil, helalinden kazanmanın peşinde oldukları için tebrik ediyorum. Gerek İş Forumu oturumları, gerek fuarda katkı sağlayacakları tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Açılış töreninin ardından Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Danışmanımız Yrd. Dr. Mustafa KILINÇ ile birlikte MÜSİAD Başkanı Nail OLPAK ile bir araya geldi. Fuarda stantları ziyaret eden Rektör ve beraberindekiler burada ikili görüşmelerde de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.