REKTÖR KORKMAZ CANLI YAYINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Eğitim 12.12.2018 - 10:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

REKTÖR KORKMAZ CANLI YAYINDA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Kanal 15’te düzenlenen programa katılan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz canlı yayında öğrencilerin sorularını cevapladı.
Kanal 15’te düzenlenen ve Rektör Korkmaz’ın  konuk olduğu program  MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleştirildi. Salonu dolduran öğrencilerin yoğun alkışlarıyla başlayan programda Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz üniversite hakkında genel bilgiler verdi. Üniversitede yapımı devam eden yatırımlar ve yeni açılan bölümler hakkında da bilgilendirme yapan  Rektör Korkmaz, öğrenci ve akademik personel sayısı, fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarında da bahsederek, öğrencilerden gelen soruları cevapladı.   Yerleşke içi ulaşım sorunları hakkındaki soruları yanıtlayan Rektör Korkmaz, “Yerleşke içi ulaşımı geçtiğimiz hafta Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesinin açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu geldi. Burada öğrencilerin yerleşke içerisindeki sıkıntılarını dile getirmeleri ile Bakanımız Mustafa Varank da iki elektrikli otobüsün temini konusunda çalışma yapacaklarını söyledi. Biz de bunları tamamen öğrencimizin yerleşke içerisinde ücretsiz ring hattında kullanacağız. Ayrıca ulaşımla ilgili sorunlara birden fazla çözüm bulmaya çalışıyoruz. Yakın zamanda bisiklet işletmesi kuracağız. Şu an çalışmalar devam ediyor. Öğrencimiz yerleşke içerisinde kartını okutup bisikletini alacak bir noktadan diğer noktaya gidecek ve bisikleti orada bırakıp yoluna devam edecek. Bu sayede yerleşke içerisindeki ulaşım sorununu çözmüş olacağız. Şehir içi ulaşım konusunu da ulaşım kooperatifimizin çözmesi gerekiyor” dedi.   Öğrenciler de bir üniversite rektörü ile bu kadar yakın olmalarının kendileri açısından büyük bir şans olduğunu gerek yemekhanede gerekse otobüste ve çoğu zaman üniversitenin etkinliklerinde hep bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’a teşekkürlerini ilettiler.   Saat 20.00’da başlayıp, 22.00’de sona eren program sonunda, Rektör Korkmaz “bu süreçte bizlere katkı veren bütün personelimize teşekkür ediyorum” dedi.
Kanal 15’te düzenlenen programa katılan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz canlı yayında öğrencilerin sorularını cevapladı.

Kanal 15’te düzenlenen ve Rektör Korkmaz’ın  konuk olduğu program  MAKÜ Konferans ve Sergi Salonunda gerçekleştirildi. Salonu dolduran öğrencilerin yoğun alkışlarıyla başlayan programda Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz üniversite hakkında genel bilgiler verdi. Üniversitede yapımı devam eden yatırımlar ve yeni açılan bölümler hakkında da bilgilendirme yapan  Rektör Korkmaz, öğrenci ve akademik personel sayısı, fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarında da bahsederek, öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

 

Yerleşke içi ulaşım sorunları hakkındaki soruları yanıtlayan Rektör Korkmaz, “Yerleşke içi ulaşımı geçtiğimiz hafta Prof. Dr. İlhan Varank Kütüphanesinin açılışına Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu geldi. Burada öğrencilerin yerleşke içerisindeki sıkıntılarını dile getirmeleri ile Bakanımız Mustafa Varank da iki elektrikli otobüsün temini konusunda çalışma yapacaklarını söyledi. Biz de bunları tamamen öğrencimizin yerleşke içerisinde ücretsiz ring hattında kullanacağız. Ayrıca ulaşımla ilgili sorunlara birden fazla çözüm bulmaya çalışıyoruz. Yakın zamanda bisiklet işletmesi kuracağız. Şu an çalışmalar devam ediyor. Öğrencimiz yerleşke içerisinde kartını okutup bisikletini alacak bir noktadan diğer noktaya gidecek ve bisikleti orada bırakıp yoluna devam edecek. Bu sayede yerleşke içerisindeki ulaşım sorununu çözmüş olacağız. Şehir içi ulaşım konusunu da ulaşım kooperatifimizin çözmesi gerekiyor” dedi.

 

Öğrenciler de bir üniversite rektörü ile bu kadar yakın olmalarının kendileri açısından büyük bir şans olduğunu gerek yemekhanede gerekse otobüste ve çoğu zaman üniversitenin etkinliklerinde hep bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’a teşekkürlerini ilettiler.

 

Saat 20.00’da başlayıp, 22.00’de sona eren program sonunda, Rektör Korkmaz “bu süreçte bizlere katkı veren bütün personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.