Rektör Korkmaz’a Ziyaretler ve MYO’da Devir Teslim

Gündem 19.10.2017 - 09:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Rektör Korkmaz’a Ziyaretler ve MYO’da Devir Teslim

MAKÜ’DE; REKTÖR ADEM KORKMAZ’A ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ; TURİZM MYO’DA DEVİR TESLİM YAPILDI
İşadamı SAK’dan Rektör KORKMAZ’a Ziyaret Bucak Kızılkaya’da faaliyetini sürdürün AS Çimento'nun Yönetim Kurulu Başkanı  işadamı Adem SAK, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör KORKMAZ’ın yanı sıra Rektör Danışmanları Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR, Doç. Dr. Ömer TEKŞEN de hazır bulundu. Rektör KORKMAZ’ı ziyaretinde İşadamı Adem SAK’a AS Çimento İcra Kurulu Başkan Vekili Osman CAKA da eşlik etti. Ziyarette İş adamı SAK ile Rektör KORKMAZ üniversitenin gelişimi ve ülke ekonomisi hakkında sohbet etti. Rektör KORKMAZ, ziyareti vesilesiyle Adem SAK’a teşekkür ederek MAKÜ anmalığı takdim etti. Başsavcı YAĞCI ve İl Jandarma Komutanı KILIÇ’dan Rektör KORKMAZ’a Ziyaret Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir YAĞCI ve İl Jandarma komutanı J. Alb. Orhan KILIÇ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı makamında ziyaret ettiler. Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmakta iken Hakimler ve Savcılar Kurulunun 2017 yılı yaz kararnamesiyle Burdur’a atanan Başsavcı YAĞCI Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA da bulundu. İadeyi ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Başsavcısı YAĞCI’ya ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Rektör KORKMAZ, görevinde başarılar diledi. Ziyaret sonrası Rektör KORKMAZ Başsavcı YAĞCI’ya  MAKÜ anmalığı takdim etti. Jandarma Komutanı KILIÇ’dan Rektör KORKMAZ’a ziyaret İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan KILIÇ da Rektör KORKMAZ’ı makamında ziyarette bulundu.  Rektör KORKMAZ ile bir süre sohbet eden J. Alb. KILIÇ Rektör KORKMAZ’a ve  Rektör KORKMAZ da J. Alb. Orhan KILIÇ’a hediyeler takdim etti. ---   MAKÜ’de Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesinde görevli Doç. Dr. Osman YILMAZ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürlük görevini Yrd. Doç. Dr. Özlem Nilüfer KARATAŞ ARACI’ya devretti. Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda gerçekleştirilen devir- teslim törenine Yüksekokul personeli de katıldı. Devir teslim töreninde konuşan Doç. Dr. Osman YILMAZ görev yaptığı süre içerisinde kendisine desteğini esirgemeyen Yüksekokul idari ve akademik personeline teşekkür etti. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu,  Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunun sürekli büyüdüğünü dile getirdi. Görevi devralan Yrd. Doç. Dr. Özlem Nilüfer KARATAŞ ARACI da görev süresince Yüksekokuluna yapmış olduğu katkılardan dolayı Doç. Dr. Osman YILMAZ’a teşekkürlerini iletti. Tören, Yrd. Doç. Dr. Özlem Nilüfer KARATAŞ ARACI’nın Doç. Dr. Osman YILMAZ’a Yüksekokul adına plaket ve çiçek takdimi ile son buldu.    
MAKÜ’DE; REKTÖR ADEM KORKMAZ’A ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ; TURİZM MYO’DA DEVİR TESLİM YAPILDI

İşadamı SAK’dan Rektör KORKMAZ’a Ziyaret

Bucak Kızılkaya’da faaliyetini sürdürün AS Çimento'nun Yönetim Kurulu Başkanı  işadamı Adem SAK, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör KORKMAZ’ın yanı sıra Rektör Danışmanları Doç. Dr. Hüseyin DALĞAR, Doç. Dr. Ömer TEKŞEN de hazır bulundu. Rektör KORKMAZ’ı ziyaretinde İşadamı Adem SAK’a AS Çimento İcra Kurulu Başkan Vekili Osman CAKA da eşlik etti. Ziyarette İş adamı SAK ile Rektör KORKMAZ üniversitenin gelişimi ve ülke ekonomisi hakkında sohbet etti. Rektör KORKMAZ, ziyareti vesilesiyle Adem SAK’a teşekkür ederek MAKÜ anmalığı takdim etti.

Başsavcı YAĞCI ve İl Jandarma Komutanı KILIÇ’dan Rektör KORKMAZ’a Ziyaret

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir YAĞCI ve İl Jandarma komutanı J. Alb. Orhan KILIÇ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı makamında ziyaret ettiler.

Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmakta iken Hakimler ve Savcılar Kurulunun 2017 yılı yaz kararnamesiyle Burdur’a atanan Başsavcı YAĞCI Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ’ı ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA da bulundu.

İadeyi ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Başsavcısı YAĞCI’ya ziyareti dolayısıyla teşekkür eden Rektör KORKMAZ, görevinde başarılar diledi. Ziyaret sonrası Rektör KORKMAZ Başsavcı YAĞCI’ya  MAKÜ anmalığı takdim etti.

Jandarma Komutanı KILIÇ’dan Rektör KORKMAZ’a ziyaret

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan KILIÇ da Rektör KORKMAZ’ı makamında ziyarette bulundu.  Rektör KORKMAZ ile bir süre sohbet eden J. Alb. KILIÇ Rektör KORKMAZ’a ve  Rektör KORKMAZ da J. Alb. Orhan KILIÇ’a hediyeler takdim etti.

---

 

MAKÜ’de Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesinde görevli Doç. Dr. Osman YILMAZ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürlük görevini Yrd. Doç. Dr. Özlem Nilüfer KARATAŞ ARACI’ya devretti.

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda gerçekleştirilen devir- teslim törenine Yüksekokul personeli de katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Doç. Dr. Osman YILMAZ görev yaptığı süre içerisinde kendisine desteğini esirgemeyen Yüksekokul idari ve akademik personeline teşekkür etti. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu,  Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunun sürekli büyüdüğünü dile getirdi.

Görevi devralan Yrd. Doç. Dr. Özlem Nilüfer KARATAŞ ARACI da görev süresince Yüksekokuluna yapmış olduğu katkılardan dolayı Doç. Dr. Osman YILMAZ’a teşekkürlerini iletti. Tören, Yrd. Doç. Dr. Özlem Nilüfer KARATAŞ ARACI’nın Doç. Dr. Osman YILMAZ’a Yüksekokul adına plaket ve çiçek takdimi ile son buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.