Referandum Bilgilerinizi Güncellemeyi Unutmayın

Gündem 20.02.2017 - 11:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Referandum Bilgilerinizi Güncellemeyi Unutmayın

YSK 18 Şubat itibariyle referandum listelerini askıya çıkardı.
YSK 18 Şubat itibariyle referandum listelerini askıya çıkardı. 16 Nisan 2017 ‘de yapılacak referandum (halk oylaması) için Yüksek Seçim Kurulu muhtarlık bölgesi askı listelerini yayınladı. Referandumda oy kullanacak herkesin 26 Şubat 2017 Pazar günü saat 17.00’a kadar bilgilerini kontrol etmesi değişiklik olan bilgilerin de güncellenerek düzeltilmesi gerekiyor. Bilgilerini kontrolü için YSK’nın web sitesinden de kontrol edebilirsiniz.  YSK SEÇMEN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ
YSK 18 Şubat itibariyle referandum listelerini askıya çıkardı.

YSK 18 Şubat itibariyle referandum listelerini askıya çıkardı.

16 Nisan 2017 ‘de yapılacak referandum (halk oylaması) için Yüksek Seçim Kurulu muhtarlık bölgesi askı listelerini yayınladı. Referandumda oy kullanacak herkesin 26 Şubat 2017 Pazar günü saat 17.00’a kadar bilgilerini kontrol etmesi değişiklik olan bilgilerin de güncellenerek düzeltilmesi gerekiyor.

Bilgilerini kontrolü için YSK’nın web sitesinden de kontrol edebilirsiniz. 

YSK SEÇMEN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.