RANDEVU ALAMAYAN ÇORBACI KEMAL ÇILDIRDI

Gündem 03.02.2017 - 15:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

RANDEVU ALAMAYAN ÇORBACI KEMAL ÇILDIRDI

Uzun süredir haberlerde boy göstermeyen (namı diğer Çorbacı Kemal) Kemal Arslan Burdur Valisi Şerif Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulunarak gündeme geldi.
Uzun süredir haberlerde boy göstermeyen (namı diğer Çorbacı Kemal) Kemal Arslan Burdur Valisi Şerif Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulunarak gündeme geldi. Burdur’da çorbacılık yaparak ticaret hayatına adım atan, Burdur Tüketicileri Koruma Derneği (BURTÜKODER) Başkanı Kemal Arslan, belediye başkanları ve Burdur’da valilik yapan Valilerle uğraşmasıyla tanınıyordu.  Arslan, uzun süredir çorbacılık işini bırakıp balon turları düzenleyerek medyadan uzak kalmıştı. Kendisine randevu vermeyen ve İstanbul’da düzenlenen EMİTT fuarına davet edilmeyen Arslan, Vali Şerif Yılmaz hakkında “firma kayırıyor” şikâyetiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.   Arslan’ın geçmişte görev yapan bütün Valiler hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunması, kamuoyuna açıklama yapması, belediye başkanları hakkında da açıklama yapması ve her işe karışması ile tanınıyordu. Kendini bir ara sivil toplum başkanı olarak ta tanıtan Arslan bulunduğu dernek kisvesi altında Burdur’da tüm idari yapıyı canından bezdiren Arslan, idarecilerin şerrinden kurtulmak için şu ana kadar yüz verildiği, ilgi gördüğü ancak kamuoyunda Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın buna “dur” diyerek randevu vermemesi ve EMİTT fuarına davet edilmemesi “Burdur’da Kemal Arslan’ı çıldırttı” algısına yol açtı.  
Uzun süredir haberlerde boy göstermeyen (namı diğer Çorbacı Kemal) Kemal Arslan Burdur Valisi Şerif Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulunarak gündeme geldi.

Uzun süredir haberlerde boy göstermeyen (namı diğer Çorbacı Kemal) Kemal Arslan Burdur Valisi Şerif Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulunarak gündeme geldi. Burdur’da çorbacılık yaparak ticaret hayatına adım atan, Burdur Tüketicileri Koruma Derneği (BURTÜKODER) Başkanı Kemal Arslan, belediye başkanları ve Burdur’da valilik yapan Valilerle uğraşmasıyla tanınıyordu.  Arslan, uzun süredir çorbacılık işini bırakıp balon turları düzenleyerek medyadan uzak kalmıştı. Kendisine randevu vermeyen ve İstanbul’da düzenlenen EMİTT fuarına davet edilmeyen Arslan, Vali Şerif Yılmaz hakkında “firma kayırıyor” şikâyetiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

 

Arslan’ın geçmişte görev yapan bütün Valiler hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulunması, kamuoyuna açıklama yapması, belediye başkanları hakkında da açıklama yapması ve her işe karışması ile tanınıyordu. Kendini bir ara sivil toplum başkanı olarak ta tanıtan Arslan bulunduğu dernek kisvesi altında Burdur’da tüm idari yapıyı canından bezdiren Arslan, idarecilerin şerrinden kurtulmak için şu ana kadar yüz verildiği, ilgi gördüğü ancak kamuoyunda Burdur Valisi Şerif Yılmaz’ın buna “dur” diyerek randevu vermemesi ve EMİTT fuarına davet edilmemesi “Burdur’da Kemal Arslan’ı çıldırttı” algısına yol açtı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.