Pony Club çocuklarla buluştu

Çocuk 04.09.2018 - 09:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Pony Club çocuklarla buluştu

Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için Türkiye Jokey Kulübü tarafından hayata geçirilen “Pony Club” Burdur’da çocuklarla buluştu.
Türkiye Jokey Kulübü tarafından hayata geçirilen “Pony Club Şehrinize Geliyor” projesi kapsamında Pony Club Burdur’da çocuklarla buluştu. Çocuklara hayvan sevgisini küçük yaşlardan itibaren aşılamak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Pony Klub’ın durağı Burdur oldu. Açık Pazar Yeri’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar pony cinsi atlara binerek eğlenceli dakikalar yaşadı.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Çocuklarımızı mutlu edecek etkinliğimize imza atıyoruz. Daha öncede biz bunu gerçekleştirmiştik. Türkiye Jokey Kulübü “Pony Clup” Pony atlarının olduğu bir organizasyonda küçük çocuklarımıza hem at binmenin keyfini hem de bir hayvan sevgisi ve hayvanlarla kurulabilecek dostluğun yolunun açılması yönünde küçük bir tur attırıyoruz. Türkiye Jokey Kulübünün Pony Club’tan istediğimiz Burdur’a gelerek bu etkinliği yapmasıydı. Bölgemizde yaptıkları etkinlikler içerisinde 3 ve 4 Eylül’de Burdur’da bu etkinliği yaparak çocuklarımıza keyifli anlar yaşatmayı planladık ” diye konuştu.
Çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için Türkiye Jokey Kulübü tarafından hayata geçirilen “Pony Club” Burdur’da çocuklarla buluştu.

Türkiye Jokey Kulübü tarafından hayata geçirilen “Pony Club Şehrinize Geliyor” projesi kapsamında Pony Club Burdur’da çocuklarla buluştu. Çocuklara hayvan sevgisini küçük yaşlardan itibaren aşılamak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Pony Klub’ın durağı Burdur oldu. Açık Pazar Yeri’nde düzenlenen etkinlikte çocuklar pony cinsi atlara binerek eğlenceli dakikalar yaşadı.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Çocuklarımızı mutlu edecek etkinliğimize imza atıyoruz. Daha öncede biz bunu gerçekleştirmiştik. Türkiye Jokey Kulübü “Pony Clup” Pony atlarının olduğu bir organizasyonda küçük çocuklarımıza hem at binmenin keyfini hem de bir hayvan sevgisi ve hayvanlarla kurulabilecek dostluğun yolunun açılması yönünde küçük bir tur attırıyoruz. Türkiye Jokey Kulübünün Pony Club’tan istediğimiz Burdur’a gelerek bu etkinliği yapmasıydı. Bölgemizde yaptıkları etkinlikler içerisinde 3 ve 4 Eylül’de Burdur’da bu etkinliği yaparak çocuklarımıza keyifli anlar yaşatmayı planladık ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.