POLİSTEN KAÇAMADILAR

Asayiş 22.01.2021 - 10:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

POLİSTEN KAÇAMADILAR

Otomobildeki şahısların birçok suçtan kaydı çıktı.
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.    Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda günü İlimiz merkezinde trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü yönünde ihbar alınan bir araç, Değirmenler Mahallesi Antalya Kavşağı yakınında durdurulduğu esnada araçtan uyuşturucu madde içiminde kullanılan 2 adet aparatın atıldığı anlaşılmıştır.   Olayla ilgili olarak, araçta bulunan (H.A.Ç.), (A.A.), (A.Ö.), (M.S.D.), (S.Y.), (K.K.) isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçu kapsamında tahkikat başlatılmıştır.   Ayrıca bu şahıslar hakkında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etme ve trafik konularıyla ilgili İdari Para Cezası uygulanarak, yapılan işlemlerinin ardından serbest bırakılmışlardır.    
Otomobildeki şahısların birçok suçtan kaydı çıktı.

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir. 

 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda günü İlimiz merkezinde trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü yönünde ihbar alınan bir araç, Değirmenler Mahallesi Antalya Kavşağı yakınında durdurulduğu esnada araçtan uyuşturucu madde içiminde kullanılan 2 adet aparatın atıldığı anlaşılmıştır.

 

Olayla ilgili olarak, araçta bulunan (H.A.Ç.), (A.A.), (A.Ö.), (M.S.D.), (S.Y.), (K.K.) isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçu kapsamında tahkikat başlatılmıştır.

 

Ayrıca bu şahıslar hakkında sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etme ve trafik konularıyla ilgili İdari Para Cezası uygulanarak, yapılan işlemlerinin ardından serbest bırakılmışlardır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.