POLİS EKİPLERİ, 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Gündem 23.03.2020 - 12:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

POLİS EKİPLERİ, 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar uyarılarak evlerine gönderildi
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,Burdur’un  en kalabalık noktalarında gördükleri yaşlı vatandaşlara kimlik kontrolü yaptı. İçişleri Bakanlığı korona virüsten en fazla etkilenen gruptaki 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için 81 ilin valiliğine ‘ikametten ayrılma kısıtlaması/yasaklanması’ konulu genelge gönderdi. Genelge hemen yürürlüğe girdi.Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların sokağa çıkmaması için yapılan çağrılar doğrultusunda Burdur’da çok sayıda yaşlı vatandaş, çağrıya uyarak evinde kaldı.Fakat 65 üstü vatandaşların bir kısmı yasaklara uymadı. Birçok ilde olduğu gibi Burdur’da da yaşlılar sokaktaydı. Gazi Caddesi etrafı, Salı pazarı ve banklarla çevrili alan olan bankların etrafıyla merkezi otobüs durakları sabahın ilk saatlerinden itibaren 65 yaş üzeri vatandaşlarla doluydu. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bankaların yoğun bulunduğu Gazi caddesi Salı pazarı ve halkın yoğun  alanlarına giden vatandaşları da büyük bir özveri ile tek tek kimlik kontrolü yaparak ve polis araçlarındaki megafonlarla “değerli vatandaşlarımız 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız lütfen bulundukları yerden ayrılsın, bu sizin ve halkımızın sağlığı için önemlidir.” Diyerek  evlerine dönmeleri için uyardı. Lütfen zaruri olmadıkça sokağa çıkmayalım” anonsları yaptı.    
Sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar uyarılarak evlerine gönderildi

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,Burdur’un  en kalabalık noktalarında gördükleri yaşlı vatandaşlara kimlik kontrolü yaptı.

İçişleri Bakanlığı korona virüsten en fazla etkilenen gruptaki 65 yaş üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için 81 ilin valiliğine ‘ikametten ayrılma kısıtlaması/yasaklanması’ konulu genelge gönderdi. Genelge hemen yürürlüğe girdi.Korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşların sokağa çıkmaması için yapılan çağrılar doğrultusunda Burdur’da çok sayıda yaşlı vatandaş, çağrıya uyarak evinde kaldı.Fakat 65 üstü vatandaşların bir kısmı yasaklara uymadı. Birçok ilde olduğu gibi Burdur’da da yaşlılar sokaktaydı. Gazi Caddesi etrafı, Salı pazarı ve banklarla çevrili alan olan bankların etrafıyla merkezi otobüs durakları sabahın ilk saatlerinden itibaren 65 yaş üzeri vatandaşlarla doluydu.

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bankaların yoğun bulunduğu Gazi caddesi Salı pazarı ve halkın yoğun  alanlarına giden vatandaşları da büyük bir özveri ile tek tek kimlik kontrolü yaparak ve polis araçlarındaki megafonlarla “değerli vatandaşlarımız 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız lütfen bulundukları yerden ayrılsın, bu sizin ve halkımızın sağlığı için önemlidir.” Diyerek  evlerine dönmeleri için uyardı. Lütfen zaruri olmadıkça sokağa çıkmayalım” anonsları yaptı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.