PLATİN ELMA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Kültür 23.12.2013 - 11:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

PLATİN ELMA ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

ISPARTA’DA BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENEN ULUSAL PLATİN ELMA ÖDÜLLERİ TÖRENİ KAPSAMINDA 16 DALDA ÖDÜL VERİLDİ
Isparta Eğirdir İlçesi Kaymakamlığı ve Platin Elma Derneği tarafından düzenlenen, sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı Ulusal Platin Elma Ödül törenine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve elma sektörünün temsilcisi katıldı Müzik dinletisiyle başlayan törende söz alan Vali Vahdettin Özkan, elmanın Anadolu’nun dört bir yanında yetiştiğini, Türkiye’de elma üretiminin yüzde 20’sinden fazlasının Isparta’da olduğunu anımsattı. Vali Özkan, “Bu seviyeye gelinmesinde en büyük etken Isparta çiftçilerinindir. Çiftçilerimizi şükranla anıyorum. Isparta elma üreticisi meyvede ilaç kalıntısı olmaması için özen göstermektedir. Bu titizlik elmaya olan talebi artıracaktır Talep artışı ihracatı artıracağı için cari açık üzerine ve Isparta üreticisine olumlu katkıları olacaktır. Burada dayanışma halinde Isparta örneği sergileniyor” dedi.Konuşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde, elmadan mamul madde üreten sanayi işletmesi, en iyi üretici, eni iyi tesis gibi çeşitli dallarda birinci seçilen firma ve kişilere ödül verildi.
ISPARTA’DA BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENEN ULUSAL PLATİN ELMA ÖDÜLLERİ TÖRENİ KAPSAMINDA 16 DALDA ÖDÜL VERİLDİ

Isparta Eğirdir İlçesi Kaymakamlığı ve Platin Elma Derneği tarafından düzenlenen, sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı Ulusal Platin Elma Ödül törenine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve elma sektörünün temsilcisi katıldı 
Müzik dinletisiyle başlayan törende söz alan Vali Vahdettin Özkan, elmanın Anadolu’nun dört bir yanında yetiştiğini, Türkiye’de elma üretiminin yüzde 20’sinden fazlasının Isparta’da olduğunu anımsattı. Vali Özkan, “Bu seviyeye gelinmesinde en büyük etken Isparta çiftçilerinindir. Çiftçilerimizi şükranla anıyorum. Isparta elma üreticisi meyvede ilaç kalıntısı olmaması için özen göstermektedir. Bu titizlik elmaya olan talebi artıracaktır Talep artışı ihracatı artıracağı için cari açık üzerine ve Isparta üreticisine olumlu katkıları olacaktır. Burada dayanışma halinde Isparta örneği sergileniyor” dedi.
Konuşmaların ardından düzenlenen ödül töreninde, elmadan mamul madde üreten sanayi işletmesi, en iyi üretici, eni iyi tesis gibi çeşitli dallarda birinci seçilen firma ve kişilere ödül verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.