PİYASAYA SÜREMEDEN JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDILAR

Asayiş 29.12.2020 - 14:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

PİYASAYA SÜREMEDEN JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDILAR

Yaptıkları Kaçak Alkolü Piyasaya Süremeden Jandarma Ekipleri Tarafından Yakalandılar...
Güvenlik güçlerimiz tarafından, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi, men edilmesi amacıyla, halk sağlığını tehlikeye düşüren kaçak/bandrolsüz içki satışının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.   Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarda;   25.12.2020 tarihinde Ö.M. ve Ö.M. isimli şahısların Burdur İli Bucak İlçesi Kestel köyünde Kaçak/Bandrolsüz içki üretimi yaparak piyasaya sürecekleri bilgisi alınmıştır.    Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan araştırma ve çalışma sonucunda Burdur ili, Bucak İlçesi Kestel Köyünde Ö.M. ve Ö.M. isimli şahısların ikametinde adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda (3) farklı adreste yapılan aramada (35) adet 70 cc viski, (89) adet 100 cc viski, (1) adet 50 cc viski, (7) adet 100 cc rakı, (132) şişe  kaçak alkol, (1) adet rakı damıtma tertibatı, (80) lt rakı yapma alkol maddesi, (1) adet viski yapım kiti, ve (34) adet doldurulmaya hazır boş şişe ele  geçirilmiştir. Bucak Cumhuriyet Savcısının kararıyla Ö.M. ve Ö.M. isimli şahıslar işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.  
Yaptıkları Kaçak Alkolü Piyasaya Süremeden Jandarma Ekipleri Tarafından Yakalandılar...

Güvenlik güçlerimiz tarafından, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi, men edilmesi amacıyla, halk sağlığını tehlikeye düşüren kaçak/bandrolsüz içki satışının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

 

Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmalarda;

 

25.12.2020 tarihinde Ö.M. ve Ö.M. isimli şahısların Burdur İli Bucak İlçesi Kestel köyünde Kaçak/Bandrolsüz içki üretimi yaparak piyasaya sürecekleri bilgisi alınmıştır.
  
Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan araştırma ve çalışma sonucunda Burdur ili, Bucak İlçesi Kestel Köyünde Ö.M. ve Ö.M. isimli şahısların ikametinde adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda (3) farklı adreste yapılan aramada (35) adet 70 cc viski, (89) adet 100 cc viski, (1) adet 50 cc viski, (7) adet 100 cc rakı, (132) şişe  kaçak alkol, (1) adet rakı damıtma tertibatı, (80) lt rakı yapma alkol maddesi, (1) adet viski yapım kiti, ve (34) adet doldurulmaya hazır boş şişe ele  geçirilmiştir.


Bucak Cumhuriyet Savcısının kararıyla Ö.M. ve Ö.M. isimli şahıslar işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.