Pençe Kartal-2 harekatında 2 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı

Gündem 11.02.2021 - 10:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Pençe Kartal-2 harekatında 2 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı

Pençe Kartal-2 harekatında 2 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı
Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kartal-2 harekatında teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde devam eden Pençe Kartal-2 harekatında 2 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını duyurdu. MSB'den yapılan açıklama şöyle: Irak kuzeyi Gara bölgesinde başlatılan Pençe Kartal-2 Harekâtında 10 Şubat 2021 tarihinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir.   SALDIRI SONRASI BÖLGE HAVADAN VURULDU Bölgede tespit edilen hedefler hava harekâtı ile isabetle vurulmuş, terör örgütünün söz konusu bölgedeki varlığına ağır bir darbe indirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz.
Pençe Kartal-2 harekatında 2 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kartal-2 harekatında teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde Gara bölgesinde devam eden Pençe Kartal-2 harekatında 2 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını duyurdu.

MSB'den yapılan açıklama şöyle:

Irak kuzeyi Gara bölgesinde başlatılan Pençe Kartal-2 Harekâtında 10 Şubat 2021 tarihinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, dört kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir.

 

SALDIRI SONRASI BÖLGE HAVADAN VURULDU

Bölgede tespit edilen hedefler hava harekâtı ile isabetle vurulmuş, terör örgütünün söz konusu bölgedeki varlığına ağır bir darbe indirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.