Pehlivanlar Kırkpınar’a hazır

Spor 13.06.2017 - 09:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Pehlivanlar Kırkpınar’a hazır

Pehlivanlar Kırkpınar’a hazır
Antalya’nın Kumluca İlçesinde Kırkpınar Güreşlerine hazırlanan güreşçiler, antrenmanlara devam ediyor.    Kumluca, Demre ve Kaş bölgesinden Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılacak olan sporcular ortak antrenman yapıyor. Kumluca, Demre ve Kaş Bölgesinden değişik kategorilerde yaklaşık 70 pehlivanın katıldığı antrenman yapan pehlivanları, Kumluca Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Erol Koca, Kaş Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan ve Demre Belediyesi Yağlı Güreş Antrenörü Kahraman Şahin takip ediyor. Antrenmanlarda açıklama yapan Kaş Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan, “Üç ilçenin pehlivanlarını Kumluca Stadyumunda topladık. Bu toplanması vasıtasıyla hem bölge olarak bir grup haline geliyoruz. Hem de sporcularımızın ekip ruhu gelişiyor. Sporcularımız tanışıp kaynaşıyor. Deneyim ve tecrübelerini birbirlerine aktarıyor. Kırkpınar Güreşlerine kadar bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Pehlivanlar Kırkpınar’a hazır

Antalya’nın Kumluca İlçesinde Kırkpınar Güreşlerine hazırlanan güreşçiler, antrenmanlara devam ediyor. 
 

Kumluca, Demre ve Kaş bölgesinden Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılacak olan sporcular ortak antrenman yapıyor. Kumluca, Demre ve Kaş Bölgesinden değişik kategorilerde yaklaşık 70 pehlivanın katıldığı antrenman yapan pehlivanları, Kumluca Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Erol Koca, Kaş Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan ve Demre Belediyesi Yağlı Güreş Antrenörü Kahraman Şahin takip ediyor. Antrenmanlarda açıklama yapan Kaş Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan, “Üç ilçenin pehlivanlarını Kumluca Stadyumunda topladık. Bu toplanması vasıtasıyla hem bölge olarak bir grup haline geliyoruz. Hem de sporcularımızın ekip ruhu gelişiyor. Sporcularımız tanışıp kaynaşıyor. Deneyim ve tecrübelerini birbirlerine aktarıyor. Kırkpınar Güreşlerine kadar bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.