PAZARCI ESNAFIMIZDAN VE ÜRETİCİLERİMİZDEN PAZAR YERİ İŞGALİYE ÜCRETİ ALMAYACAĞIZ

Gündem 26.03.2020 - 11:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

PAZARCI ESNAFIMIZDAN VE ÜRETİCİLERİMİZDEN PAZAR YERİ İŞGALİYE ÜCRETİ ALMAYACAĞIZ

PAZARCI ESNAFIMIZDAN VE ÜRETİCİLERİMİZDEN PAZAR YERİ İŞGALİYE ÜCRETİ ALMAYACAĞIZ
Bucak Belediyesi esnaf ve üreticilere sağladığı desteklere bir yenisini daha ekledi. Pazarcı esnafının merakla beklediği haber Başkan Emrullah Ünal’dan geldi. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Korona Virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında İlçemizde sadece Perşembe günleri pazar Pazarı alanında halk pazarı kurulacağını belirtti. Başkan Emrullah Ünal “İlçemizde Perşembe günleri Pazar pazarı alanında kurulacak olan halk pazarımızda yaklaşık yaklaşık 350 civarında esnaf ve üreticimiz sergi açıyor. Belediye Meclis üyelerimizle ve birim müdürlerimizle yaptığımız değerlendirmede pazarcı esnaf ve üreticilerimizden her Pazar yerinde almış olduğumuz Pazar yeri işgaliye ücretlerini, esnaf ve üreticilerimize Korona Virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında destek olmak için belirli süre almama kararı aldık. Esnaf ve üreticilerimizden her zaman hijyen kurallarına uymaları, ayrıca Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında belirlenen kurallara titizlikle uymalarını istiyoruz. Esnaf ve üreticilerimize ekiplerimiz tarafından maske ve eldiven dağıtımı yapılıyor. Belediye zabıta ekiplerimiz Pazar yerinde Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında belirlenen kurallara göre gerekli düzenlemeleri yaptılar. Esnaf ve üreticilerimiz Pazar yerinde görevli zabıta ekiplerimizin yönlendirmelerine ve talimatlarına uygun hareket etmeleri konusunda duyarlı olmalı, Pazar alanında yapılan düzenlemelerin pazarcı esnafımız, üreticilerimiz ve halkımızın sağlıklı alış veriş yapmalarını sağlamak için yapıldığını göz önüne almalıdırlar. Korona virüs (Covid-19) salgınını hep birlikte mücadele ile atlatacağımıza inanıyorum.” dedi.    
PAZARCI ESNAFIMIZDAN VE ÜRETİCİLERİMİZDEN PAZAR YERİ İŞGALİYE ÜCRETİ ALMAYACAĞIZ

Bucak Belediyesi esnaf ve üreticilere sağladığı desteklere bir yenisini daha ekledi. Pazarcı esnafının merakla beklediği haber Başkan Emrullah Ünal’dan geldi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Korona Virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında İlçemizde sadece Perşembe günleri pazar Pazarı alanında halk pazarı kurulacağını belirtti. Başkan Emrullah Ünal “İlçemizde Perşembe günleri Pazar pazarı alanında kurulacak olan halk pazarımızda yaklaşık yaklaşık 350 civarında esnaf ve üreticimiz sergi açıyor. Belediye Meclis üyelerimizle ve birim müdürlerimizle yaptığımız değerlendirmede pazarcı esnaf ve üreticilerimizden her Pazar yerinde almış olduğumuz Pazar yeri işgaliye ücretlerini, esnaf ve üreticilerimize Korona Virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında destek olmak için belirli süre almama kararı aldık. Esnaf ve üreticilerimizden her zaman hijyen kurallarına uymaları, ayrıca Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında belirlenen kurallara titizlikle uymalarını istiyoruz. Esnaf ve üreticilerimize ekiplerimiz tarafından maske ve eldiven dağıtımı yapılıyor. Belediye zabıta ekiplerimiz Pazar yerinde Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında belirlenen kurallara göre gerekli düzenlemeleri yaptılar. Esnaf ve üreticilerimiz Pazar yerinde görevli zabıta ekiplerimizin yönlendirmelerine ve talimatlarına uygun hareket etmeleri konusunda duyarlı olmalı, Pazar alanında yapılan düzenlemelerin pazarcı esnafımız, üreticilerimiz ve halkımızın sağlıklı alış veriş yapmalarını sağlamak için yapıldığını göz önüne almalıdırlar. Korona virüs (Covid-19) salgınını hep birlikte mücadele ile atlatacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.