PARTİ DEĞİŞTİREN BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Siyaset 28.09.2016 - 11:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

PARTİ DEĞİŞTİREN BELEDİYE BAŞKANI KİM?

MHP’DEN CHP’YE GEÇTİ
Antalya-  Kemer Mustafa Gül, aileden gelme CHP'li olduğunu belirtirken, 2 dönem belediye başkanlığı seçimini kazandığı Milliyetçi Hareket Partisine de teşekkür etti. Düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifinin örnek davranış olduğunu aktaran Başkan Mustafa Gül, MHP'den istifa etti. Gül: 'Yetiştiğimiz, 40 yıl emek verdiğimiz 'ki biliyorsunuz geçmişte Kemer'de CHP belde teşkilatı ve ilçeyi de ilk kuran bendim- onun için yetiştiğimiz yerde bundan sonra siyasetimizi devam ettireceğiz. Tabi ki Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrı olduğumuza üzülen çok insan vardı. Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partili insanlarımızın da yüzde 60'ı bana oy veriyordu. Ayrı kalmaktan onlar üzüldü, biz üzüldük. Artık beraberce yuvamızda partimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
MHP’DEN CHP’YE GEÇTİ

Antalya-  Kemer Mustafa Gül, aileden gelme CHP'li olduğunu belirtirken, 2 dönem belediye başkanlığı seçimini kazandığı Milliyetçi Hareket Partisine de teşekkür etti. Düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verme teklifinin örnek davranış olduğunu aktaran Başkan Mustafa Gül, MHP'den istifa etti.

Gül: 'Yetiştiğimiz, 40 yıl emek verdiğimiz 'ki biliyorsunuz geçmişte Kemer'de CHP belde teşkilatı ve ilçeyi de ilk kuran bendim- onun için yetiştiğimiz yerde bundan sonra siyasetimizi devam ettireceğiz. Tabi ki Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrı olduğumuza üzülen çok insan vardı. Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partili insanlarımızın da yüzde 60'ı bana oy veriyordu. Ayrı kalmaktan onlar üzüldü, biz üzüldük. Artık beraberce yuvamızda partimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.