ÖZÇELİK VE UĞUR’UN VEKİLLİKLERİ TESCİLLENDİ

Siyaset 03.07.2018 - 15:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÖZÇELİK VE UĞUR’UN VEKİLLİKLERİ TESCİLLENDİ

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur İl Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatalarını aldı; milletvekili adayı Emine Aktaş da Özçelik ve Uğur’u yalnız bırakmadı.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur Adliyesi’nde Hakime  Gülcan Alp ve Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan’ın elinden  mazbatalarını aldı, böylece cumhurbaşkanlık sisteminin Burdur’daki ilk milletvekilleri, milletvekilliklerini tescilleyerek çalışmalarına başladı. Mazbata töreni sonrasında basına demeç veren Milletvekili Bayram Özçelik, 24 Haziran’ın rahat ve güzel yaşandığına dikkat çekerek çok büyük bir katılımla ve de huzur ve güven içinde bir seçimin geride kaldığını kaydetti. Özçelik: “Bu bir vekalettir, alnımızın akıyla milletimize faydalı olmaya devam edeceğiz, gece gündüz çalışacağız. Bu sorumluluğun bilincindeyiz.” dedi. Milletvekili Yasin Uğur da yüksek katılımlı bir seçim yaşandığını belirtti ve “Cumhurbaşkanlığı sistemi 27. Dönem ilk milletvekilleriyiz yeni dönem çok daha heyecanlı olacak” diye konuştu. Törene merkez köylerden muhtarlar, belediye başkanları da katılırken İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci olmak üzere çok sayıda vatandaş ve AK Partili yer aldı.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur İl Seçim Kurulu Başkanlığından mazbatalarını aldı; milletvekili adayı Emine Aktaş da Özçelik ve Uğur’u yalnız bırakmadı.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Burdur Adliyesi’nde Hakime  Gülcan Alp ve Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan’ın elinden  mazbatalarını aldı, böylece cumhurbaşkanlık sisteminin Burdur’daki ilk milletvekilleri, milletvekilliklerini tescilleyerek çalışmalarına başladı.

Mazbata töreni sonrasında basına demeç veren Milletvekili Bayram Özçelik, 24 Haziran’ın rahat ve güzel yaşandığına dikkat çekerek çok büyük bir katılımla ve de huzur ve güven içinde bir seçimin geride kaldığını kaydetti. Özçelik: “Bu bir vekalettir, alnımızın akıyla milletimize faydalı olmaya devam edeceğiz, gece gündüz çalışacağız. Bu sorumluluğun bilincindeyiz.” dedi.

Milletvekili Yasin Uğur da yüksek katılımlı bir seçim yaşandığını belirtti ve “Cumhurbaşkanlığı sistemi 27. Dönem ilk milletvekilleriyiz yeni dönem çok daha heyecanlı olacak” diye konuştu.

Törene merkez köylerden muhtarlar, belediye başkanları da katılırken İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci olmak üzere çok sayıda vatandaş ve AK Partili yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.