ÖZÇELİK’TEN BASINA VEDA YEMEĞİ

Gündem 27.04.2015 - 16:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖZÇELİK’TEN BASINA VEDA YEMEĞİ

3 dönemdir AK Parti Burdur Milletvekilliği yapan Bayram Özçelik bugün Şeker Fabrikası restoranında verdiği yemekle basına veda etti.
İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, AK Partli Merkez İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve basın mensuplarının katıldığı yemekli toplantıda konuşan Milletvekili Özçelik, 3 Dönemde yaptıklarını, yaşadığı zorlukları, Burdur için nasıl çaba sarf ettiğini anlattı. Çıraklık dönemim diyerek adlandırdığı ilk milletvekilliği döneminde Burdur için ellerinden geldiğince çalıştığını belirten Milletvekili Özçelik; “3 Kasım 2002 yılında Burdur AK Parti’den 2. Sıra milletvekili  adayı gösterildim, 2007 yılında Burdur AK Parti’den 1. Sıra milletvekili adayı oldum. 2011 seçimlerinde de 1. Sıra milletvekili adayı gösterildim. 3 dönemdir yaptığım Vekillik sürecinde AK Parti olarak 3 genel, 3 yerel, 2 referandum, 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi ile toplamda 9 seçim geçirdik. 7 Haziran’da da 10. Seçime gideceğiz. Bu süreç içerisinde Burdur için elimden geleni yaptım. AK Parti Burdur Milletvekilimiz Sayın Mehmet Alp ile birlikte Burdur’un kalkınması için büyük çaba sarf ettik. Bu dönemde kırdıklarım olduysa, bana gönül koyanlar olduysa sizlerin aracılığıyla hepsinden özür diliyorum.  Buradan yine sizlerin aracılığınızla Benimle bu yolda yürüyen AK Partiye gönül vermiş bütün yol arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum”  dedi. “Bu süreçte bir çok eleştiriler yapıldı, eksikliklerimiz yüzümüze vuruldu, en zoruma giden de son dönemde iftiralar oldu” diyen Vekil Özçelik, “benim mal varlığım sadece Ankara’da 1 dairem var onun haricinde ne bir arsam, ne de başka bir dikili taşım yok” diyerek gönül kırıklığını da dile getirdi. Basına da her zaman yanında oldukları için teşekkür eden Özçelik, Konuşmalarının devamında Burdur’a yapılan yatırımlardan ve hizmetlerden bahsetti. Milletvekili Özçelik, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Avrupa Birliği Projeleri, Adalet Bakanlığı, Afet Acil Durum Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Burdur Belediye Başkanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Burdur Gölü, BURTRAK, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Doğalgaz, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, İŞ-KUR, Ulaştırma Bakanlığı, Kentsel Dönüşüm, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Özel İdare Hizmetleri, Teşvikler, Yatırımlar, Hizmetler konusunda kalem kalem açıklamalarda bulundu.
3 dönemdir AK Parti Burdur Milletvekilliği yapan Bayram Özçelik bugün Şeker Fabrikası restoranında verdiği yemekle basına veda etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, AK Partli Merkez İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve basın mensuplarının katıldığı yemekli toplantıda konuşan Milletvekili Özçelik, 3 Dönemde yaptıklarını, yaşadığı zorlukları, Burdur için nasıl çaba sarf ettiğini anlattı.

Çıraklık dönemim diyerek adlandırdığı ilk milletvekilliği döneminde Burdur için ellerinden geldiğince çalıştığını belirten Milletvekili Özçelik; “3 Kasım 2002 yılında Burdur AK Parti’den 2. Sıra milletvekili  adayı gösterildim, 2007 yılında Burdur AK Parti’den 1. Sıra milletvekili adayı oldum. 2011 seçimlerinde de 1. Sıra milletvekili adayı gösterildim. 3 dönemdir yaptığım Vekillik sürecinde AK Parti olarak 3 genel, 3 yerel, 2 referandum, 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi ile toplamda 9 seçim geçirdik. 7 Haziran’da da 10. Seçime gideceğiz. Bu süreç içerisinde Burdur için elimden geleni yaptım. AK Parti Burdur Milletvekilimiz Sayın Mehmet Alp ile birlikte Burdur’un kalkınması için büyük çaba sarf ettik. Bu dönemde kırdıklarım olduysa, bana gönül koyanlar olduysa sizlerin aracılığıyla hepsinden özür diliyorum.  Buradan yine sizlerin aracılığınızla Benimle bu yolda yürüyen AK Partiye gönül vermiş bütün yol arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum”  dedi.

“Bu süreçte bir çok eleştiriler yapıldı, eksikliklerimiz yüzümüze vuruldu, en zoruma giden de son dönemde iftiralar oldu” diyen Vekil Özçelik, “benim mal varlığım sadece Ankara’da 1 dairem var onun haricinde ne bir arsam, ne de başka bir dikili taşım yok” diyerek gönül kırıklığını da dile getirdi.

Basına da her zaman yanında oldukları için teşekkür eden Özçelik, Konuşmalarının devamında Burdur’a yapılan yatırımlardan ve hizmetlerden bahsetti. Milletvekili Özçelik, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Avrupa Birliği Projeleri, Adalet Bakanlığı, Afet Acil Durum Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Burdur Belediye Başkanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Burdur Gölü, BURTRAK, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Doğalgaz, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, İŞ-KUR, Ulaştırma Bakanlığı, Kentsel Dönüşüm, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Organize Sanayi Bölgeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Özel İdare Hizmetleri, Teşvikler, Yatırımlar, Hizmetler konusunda kalem kalem açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.