Özçelik, TBMM Kültür ve Sanat Komisyonu üyeliğine seçildi

Gündem 15.01.2018 - 08:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Özçelik, TBMM Kültür ve Sanat Komisyonu üyeliğine seçildi

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür ve Sanat Komisyonu Üyeliğine seçildi.
Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür ve Sanat Komisyonu Üyeliğine seçildi.    TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür ve Sanat Komisyonu Üyeliğine seçildi. Özçelik, “Burdur İlimizde yapacak olduğumuz yatırımları yakından takip ediyoruz. TBMM’de de İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanlık Divanı toplantısında yapılan seçimle TBMM Kültür ve Sanat Komisyonu Üyeliğine seçildim. Komisyonumuz TBMM ve çalışmalarını içte ve dışta tanıtmaya matuf yayın, bilimsel konferans, sempozyum, panel, sergi ve benzeri faaliyetlerde bulunmak. Bilim, kültür, sanat ve sportif faaliyetler düzenlemek ve bu yolla Türk bilim, Milli kültür, sanat ve yayın dünyasında himaye ve teşvik edici faaliyetlerde bulunmak vazifelerinden hareketle, kurulduğu 1984 yılından günümüze kadar 153 adet yayının basımını gerçekleştirmiş ve bunları ülkemizin hizmetine sunmuştur” dedi.
Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür ve Sanat Komisyonu Üyeliğine seçildi.

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür ve Sanat Komisyonu Üyeliğine seçildi. 
 

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür ve Sanat Komisyonu Üyeliğine seçildi.
Özçelik, “Burdur İlimizde yapacak olduğumuz yatırımları yakından takip ediyoruz. TBMM’de de İlimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanlık Divanı toplantısında yapılan seçimle TBMM Kültür ve Sanat Komisyonu Üyeliğine seçildim. Komisyonumuz TBMM ve çalışmalarını içte ve dışta tanıtmaya matuf yayın, bilimsel konferans, sempozyum, panel, sergi ve benzeri faaliyetlerde bulunmak. Bilim, kültür, sanat ve sportif faaliyetler düzenlemek ve bu yolla Türk bilim, Milli kültür, sanat ve yayın dünyasında himaye ve teşvik edici faaliyetlerde bulunmak vazifelerinden hareketle, kurulduğu 1984 yılından günümüze kadar 153 adet yayının basımını gerçekleştirmiş ve bunları ülkemizin hizmetine sunmuştur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.