OYUNCAK MÜZESİ ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Çocuk 11.07.2014 - 12:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OYUNCAK MÜZESİ ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, yaz döneminde 3-12 yaş arası çocuklar için atölye çalışmaları düzenliyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, yaz döneminde 3-12 yaş arası çocuklar için atölye çalışmaları düzenliyor. Çocuklar, tahta oyuncak boyama, origami, kukla yapımı, şeker evler, puzzle ve yaratıcı drama gibi aktivitelerle hem eğleniyor hem öğreniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı 'Oyuncak Müzesi' atölyeleri yaz döneminde kapılarını çocuklara açtı. Her ay birbirinden eğitici ve eğlendirici etkinliklerin yer aldığı, uzman eğitimci eşliğinde gerçekleşen atölyelere ilgi de büyük oldu. Etkinliklerde çocukların hayal güçleri, el becerileri ve yaratıcılıkları geliştiriliyor. Ayrıca etkinliklere çocuklar ebeveynleri ile katılarak birlikte üretim yapıp ve ailece kaliteli vakit geçirme olanağına sahip oluyor. Pazartesi hariç her gün açık olan Oyuncak Müzesi etkinliklerine bireysel ve grup olarak katılmak mümkün. Atölyelerde tahta oyuncak boyama, origami, kukla yapımı, şeker evler, puzzle ve yaratıcı drama gibi çeşitli aktiviteler yer alıyor. Oyuncak Müzesi yaz dönemi boyunca küçük ziyaretçilerini bekliyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, yaz döneminde 3-12 yaş arası çocuklar için atölye çalışmaları düzenliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Oyuncak Müzesi, yaz döneminde 3-12 yaş arası çocuklar için atölye çalışmaları düzenliyor. Çocuklar, tahta oyuncak boyama, origami, kukla yapımı, şeker evler, puzzle ve yaratıcı drama gibi aktivitelerle hem eğleniyor hem öğreniyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı 'Oyuncak Müzesi' atölyeleri yaz döneminde kapılarını çocuklara açtı. Her ay birbirinden eğitici ve eğlendirici etkinliklerin yer aldığı, uzman eğitimci eşliğinde gerçekleşen atölyelere ilgi de büyük oldu. Etkinliklerde çocukların hayal güçleri, el becerileri ve yaratıcılıkları geliştiriliyor. Ayrıca etkinliklere çocuklar ebeveynleri ile katılarak birlikte üretim yapıp ve ailece kaliteli vakit geçirme olanağına sahip oluyor. Pazartesi hariç her gün açık olan Oyuncak Müzesi etkinliklerine bireysel ve grup olarak katılmak mümkün. Atölyelerde tahta oyuncak boyama, origami, kukla yapımı, şeker evler, puzzle ve yaratıcı drama gibi çeşitli aktiviteler yer alıyor. Oyuncak Müzesi yaz dönemi boyunca küçük ziyaretçilerini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.