OY ÇOKLUĞU İLE ONAYLADI! ÜCRETLİ OTOPARKA ÇEVRİLECEK

Gündem 04.03.2021 - 13:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

OY ÇOKLUĞU İLE ONAYLADI! ÜCRETLİ OTOPARKA ÇEVRİLECEK

Burdur Belediye Meclisi 2021 Mart ayı toplantısından araç sahiplerini ilgilendiren karar çıktı...
Burdur Belediye Meclisi 2021 Mart ayı toplantısını dün saat 14.00’da Fen işleri Kampüsü Eğitim Salonu’nda Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.   Toplam 6 maddelik toplantı gündeminde yer alan “Belediye Başkanlığımız ve Pamukkale Üniversitesi arasında yapılan protokol ile Burdur Belediyesi sınırları içinde trafik toplu taşıma ve bisiklet yolları düzenleme ön projelerinin hazırlanması ortak hizmet projesi tamamlandığından, proje gereği ücretli otopark için uygun görülen Adliye Caddesi, Şehit Özpolat Caddesi, Atatürk Caddesi ve Kışla Caddelerinin ‘Yol boyu otopark olarak imar planına işlenmesi’ hususunun görüşülmesi’ sonuncu 6. Maddesini görüştü.  El kaldırma yöntemi ile yapılan oylamada araç sahiplerini yakından ilgilendiren madde oy çokluğu ile kabul edildi.
Burdur Belediye Meclisi 2021 Mart ayı toplantısından araç sahiplerini ilgilendiren karar çıktı...

Burdur Belediye Meclisi 2021 Mart ayı toplantısını dün saat 14.00’da Fen işleri Kampüsü Eğitim Salonu’nda Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Başkanlığı’nda gerçekleştirdi.

 

Toplam 6 maddelik toplantı gündeminde yer alan “Belediye Başkanlığımız ve Pamukkale Üniversitesi arasında yapılan protokol ile Burdur Belediyesi sınırları içinde trafik toplu taşıma ve bisiklet yolları düzenleme ön projelerinin hazırlanması ortak hizmet projesi tamamlandığından, proje gereği ücretli otopark için uygun görülen Adliye Caddesi, Şehit Özpolat Caddesi, Atatürk Caddesi ve Kışla Caddelerinin ‘Yol boyu otopark olarak imar planına işlenmesi’ hususunun görüşülmesi’ sonuncu 6. Maddesini görüştü.  El kaldırma yöntemi ile yapılan oylamada araç sahiplerini yakından ilgilendiren madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.