Otomobilin önüne atlayan kız ölümle mücadele ediyor

Asayiş 20.03.2017 - 15:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Otomobilin önüne atlayan kız ölümle mücadele ediyor

Antalya’da otomobilin önüne atlayan genç kızın durumu iyiye gidiyor
Manavgat ilçesinde  seyir halindeki otomobilin önüne atlayan ve çarpma sonucu ağır yaralanan Simge A.’nın durumunun iyiye gittiği öğrenildi Hastane odasında ifade veren genç kızın, erkek arkadaşıyla alkol aldıktan sonra tartıştığını, tartışmanın ardından koşarak yola çıktığını ve otomobilin önüne atladığını söylediği öğrenildi Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün sabaha karşı seyir halindeki otomobilin önüne atlayan ve çarpma sonucu ağır yaralanan 22 yaşındaki Simge A.’nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, dün sabaha karşı Manavgat çevreyolunda Zeki T.'nin kullandığı 07 RE 278 plakalı aracın çarpması sonucu ağır yaralanan, Manavgat Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Side Özel Anadolu Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılan 22 yaşındaki Simge A.’nın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Bilincinin yerine gelmesinin ardından ameliyata alınan ve normal odaya çıkarılan Simge A., polise ifade verdi. Simge A.'nın ifadesinde, erkek arkadaşıyla parkta buluştuğunu, burada aralarında tartışma yaşandığını, daha sonra başka bir parka geldiklerini, tartışmanın yeniden başladığını ve erkek arkadaşının kendisini darp ettiğini söylediği, erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra alkolün de etkisiyle kendisini aracın önüne attığını ve aracın kendisine çarptığını, olayla ilgili olarak kimseden şikayetçi olmadığını söylediği öğrenildi. Diğer taraftan Simge A.’nın buluştuğu erkek arkadaşının eski nişanlısı olduğu, bir süre önce aralarında yaşanan tartışmalar nedeniyle nişanlısından ayrıldığı ve nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararının bulunduğu iddia edildi.
Antalya’da otomobilin önüne atlayan genç kızın durumu iyiye gidiyor

Manavgat ilçesinde  seyir halindeki otomobilin önüne atlayan ve çarpma sonucu ağır yaralanan Simge A.’nın durumunun iyiye gittiği öğrenildi

Hastane odasında ifade veren genç kızın, erkek arkadaşıyla alkol aldıktan sonra tartıştığını, tartışmanın ardından koşarak yola çıktığını ve otomobilin önüne atladığını söylediği öğrenildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün sabaha karşı seyir halindeki otomobilin önüne atlayan ve çarpma sonucu ağır yaralanan 22 yaşındaki Simge A.’nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, dün sabaha karşı Manavgat çevreyolunda Zeki T.'nin kullandığı 07 RE 278 plakalı aracın çarpması sonucu ağır yaralanan, Manavgat Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Side Özel Anadolu Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılan 22 yaşındaki Simge A.’nın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Bilincinin yerine gelmesinin ardından ameliyata alınan ve normal odaya çıkarılan Simge A., polise ifade verdi. Simge A.'nın ifadesinde, erkek arkadaşıyla parkta buluştuğunu, burada aralarında tartışma yaşandığını, daha sonra başka bir parka geldiklerini, tartışmanın yeniden başladığını ve erkek arkadaşının kendisini darp ettiğini söylediği, erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra alkolün de etkisiyle kendisini aracın önüne attığını ve aracın kendisine çarptığını, olayla ilgili olarak kimseden şikayetçi olmadığını söylediği öğrenildi.

Diğer taraftan Simge A.’nın buluştuğu erkek arkadaşının eski nişanlısı olduğu, bir süre önce aralarında yaşanan tartışmalar nedeniyle nişanlısından ayrıldığı ve nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararının bulunduğu iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.