Otomobilin çarptığı kamyonun yakıt deposu patladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2018 - 10:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Otomobilin çarptığı kamyonun yakıt deposu patladı

Yakıt deposu patlayan kamyonun mazotu yola saçıldı
Isparta’da gece yarısı otomobilin çarptığı kamyonun yakıt deposu patlayınca, depodaki mazot yola saçılıp tehlikeye davetiye çıkardı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, dökülen yakıt temizleninceye kadar hareketli dakikalar yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kaza Çünür Mahallesi’ndeki İstanbul Caddesi üzerinde geçtiğimiz gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü öğrenilemeyen 07 ETM 77 plakalı otomobil, 34 plakalı kamyonun yakıt deposuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun yakıt deposu patlayınca, mazotlar da yola saçıldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, mazot saçılan İstanbul Caddesi güvenlik gerekçesiyle temizleninceye dek bir süre trafiğe kapatıldı. Yola dökülen mazot temizleninceye dek çevrede bulunan vatandaşlar, olası kötü bir manzarayla karşılaşabileceği endişesiyle kısa süreli panik yaşadı. Temizlik görevlileri tarafından kısa süre sonra temizlenen yol yeniden trafiğe açılırken, araçlar da daha sonra bulunduğu yerden kaldırıldı.
Yakıt deposu patlayan kamyonun mazotu yola saçıldı

Isparta’da gece yarısı otomobilin çarptığı kamyonun yakıt deposu patlayınca, depodaki mazot yola saçılıp tehlikeye davetiye çıkardı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, dökülen yakıt temizleninceye kadar hareketli dakikalar yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Çünür Mahallesi’ndeki İstanbul Caddesi üzerinde geçtiğimiz gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü öğrenilemeyen 07 ETM 77 plakalı otomobil, 34 plakalı kamyonun yakıt deposuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun yakıt deposu patlayınca, mazotlar da yola saçıldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, mazot saçılan İstanbul Caddesi güvenlik gerekçesiyle temizleninceye dek bir süre trafiğe kapatıldı.

Yola dökülen mazot temizleninceye dek çevrede bulunan vatandaşlar, olası kötü bir manzarayla karşılaşabileceği endişesiyle kısa süreli panik yaşadı. Temizlik görevlileri tarafından kısa süre sonra temizlenen yol yeniden trafiğe açılırken, araçlar da daha sonra bulunduğu yerden kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.