OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2013 - 09:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OTOMOBİL UÇURUMA YUVARLANDI

ANTALYA’DAN YAKINLARININ CENAZESİ İÇİN KARAMAN’A GİDEN AİLE, YOLDAKİ BUZLANMA NEDENİYLE KAZA GEÇİRDİ
 Antalya’dan Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde vefat eden yakınlarının cenazesine giden bir aile, Karapınar köyünde yolda meydana gelen buzlanmadan dolayı kaza yaptı. Otomobil 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Mustafa T.'ın idaresindeki otomobille yola çıkan aile kaza geçirdi. Mustafa T. idaresindeki otomobil, Sarıveliler ilçesi Karapınar köyünde buzlanma dolayısı ile yoldan çıkarak 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Mustafa T. ile birlikte otomobilde bulunan İzzet B., Ali T., Neslihan T., Zeynep T. ve Oğuzhan Mehmet T. yaralandı.Yoldan geçen sürücüler tarafından fark edilen yaralılar, özel otomobillere alınarak Alanya'ya doğru yola çıkıldı. Sağlık ekibi ve jandarmaya haber verilmesi üzerine yola çıkan ambulanslar, yarı yolda karşılaştıkları otomobillerden yaralıları alarak Alanya Devlet Hastanesi'ne getirdi. Yaralılardan İzzet B. de Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı.Kazada yaralananların vücutlarında kırık ve zedelenme olduğu belirtilirken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.
ANTALYA’DAN YAKINLARININ CENAZESİ İÇİN KARAMAN’A GİDEN AİLE, YOLDAKİ BUZLANMA NEDENİYLE KAZA GEÇİRDİ

 Antalya’dan Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde vefat eden yakınlarının cenazesine giden bir aile, Karapınar köyünde yolda meydana gelen buzlanmadan dolayı kaza yaptı. Otomobil 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Mustafa T.'ın idaresindeki otomobille yola çıkan aile kaza geçirdi. Mustafa T. idaresindeki otomobil, Sarıveliler ilçesi Karapınar köyünde buzlanma dolayısı ile yoldan çıkarak 30 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Mustafa T. ile birlikte otomobilde bulunan İzzet B., Ali T., Neslihan T., Zeynep T. ve Oğuzhan Mehmet T. yaralandı.
Yoldan geçen sürücüler tarafından fark edilen yaralılar, özel otomobillere alınarak Alanya'ya doğru yola çıkıldı. Sağlık ekibi ve jandarmaya haber verilmesi üzerine yola çıkan ambulanslar, yarı yolda karşılaştıkları otomobillerden yaralıları alarak Alanya Devlet Hastanesi'ne getirdi. Yaralılardan İzzet B. de Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kazada yaralananların vücutlarında kırık ve zedelenme olduğu belirtilirken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.