ÖRÜMCEĞİNİ İNTERNETTEN SATIŞA ÇIKARDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2016 - 12:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖRÜMCEĞİNİ İNTERNETTEN SATIŞA ÇIKARDI

Afyonkarahisar’da görüşmemiş “petshop” satışı… tarantulasını internet üzerinden 2. El olarak satışa çıkardı
Afyonkarahisar’da bir vatandaş, sosyal medya sitesi üzerinden kurulan ve ikinci el eşyaların el değiştirdiği bir sayfada evinde beslediği “tarantulasını” satışa çıkardı. Sosyal medya sitesi sayfasında Fatih Gülmez adlı kullanıcı, tarantulasını satışa çıkardığını duyurdu. Gülmez paylaşımında tarantulasının fotoğrafını koyarak üstüne ise “Meraklısına chilobrachys fimbriatus cinsi tarantula. 3-3,5 cm gövde boyu” yazarak beslediği tarantulasını satışa çıkardığını duyurdu. Duyurusun da fiyat belirtmeyen Gülmez’in paylaşımına “fiyatı ne kadar?” tarzında bir çok yorumun yapıldığını ve beğeni sayısının da yüksek olduğu gözlendi. Öte yandan, Gülmez’in tarantulasının fiyatını ise özel olarak gönderilecek mesajlarda belirteceği öğrenildi. Theraphosidae, (tarantula) genel olarak Kuzey ve Güney Amerika'da yaşayan, iri ve vücudu kıllarla kaplı örümceğimsi familyasıdır. Yaklaşık 900 türü vardır.
Afyonkarahisar’da görüşmemiş “petshop” satışı… tarantulasını internet üzerinden 2. El olarak satışa çıkardı

Afyonkarahisar’da bir vatandaş, sosyal medya sitesi üzerinden kurulan ve ikinci el eşyaların el değiştirdiği bir sayfada evinde beslediği “tarantulasını” satışa çıkardı.

Sosyal medya sitesi sayfasında Fatih Gülmez adlı kullanıcı, tarantulasını satışa çıkardığını duyurdu. Gülmez paylaşımında tarantulasının fotoğrafını koyarak üstüne ise “Meraklısına chilobrachys fimbriatus cinsi tarantula. 3-3,5 cm gövde boyu” yazarak beslediği tarantulasını satışa çıkardığını duyurdu. Duyurusun da fiyat belirtmeyen Gülmez’in paylaşımına “fiyatı ne kadar?” tarzında bir çok yorumun yapıldığını ve beğeni sayısının da yüksek olduğu gözlendi.

Öte yandan, Gülmez’in tarantulasının fiyatını ise özel olarak gönderilecek mesajlarda belirteceği öğrenildi.

Theraphosidae, (tarantula) genel olarak Kuzey ve Güney Amerika'da yaşayan, iri ve vücudu kıllarla kaplı örümceğimsi familyasıdır. Yaklaşık 900 türü vardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.