Organ bağışı buruk mutluluk yaşattı

(AA) - Anadolu Ajansı | 14.10.2019 - 12:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Organ bağışı buruk mutluluk yaşattı

Diyaliz ünitesinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandıran çiftten Cemil Büyükkara, Antalya'da gerçekleştirilen nakille sağlığına kavuşdu. Ancak eşi, hala nakil bekliyor.   Birbirlerine olan sevgileriyle tüm sıkıntıların üstesinden gelen çiftin hayatı, bir süre önce gelen telefonla değişti. Cemil Büyükkara, beyin ölümü gerçekleşen bir kişinin organlarının bağışlanması üzerine hastaneye çağrıldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde gerçekleştirilen nakille sağlığına kavuşan Büyükkara, buruk mutluluk yaşıyor.   Aklı hep eşi Dilara'da olan Büyükkara, 14 yıldır nakil bekleyen eşinin de bir an önce sağlığına kavuşacağı günlerin hayalini kuruyor.   "Nakil ikimize çıksaydı önceliği eşimi verirdim"   Dilara Büyükkara da eşinin sağlığına kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisinin de daha önce çağrıldığını ancak ikinci sıraya düştüğü için nakilin gerçekleşmediğini belirten Büyükkara, "Hiç kimsenin hayatını kaybetmesini istemiyoruz ama birtakım nedenlerle ölümler gerçekleşiyor. Organ bağışının artmasını istiyoruz, hayat kurtarmak çok güzel bir şey. Ben de suya hasret yaşıyorum. Kadavradan nakil aynı anda ikimize çıksaydı önceliği eşime verirdim çünkü o suyu çok seviyor. Nakil olmadan önce çok su içemiyordu, şimdi doya doya içiyor." ifadelerini kullandı  Henüz organ bağışında bulunan aile ile tanışmadıklarını dile getiren Büyükkara, en kısa zamanda tanışmak istediklerini ve onları da aileleri gibi kabul ettiklerini sözlerine ekledi. 

Diyaliz ünitesinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandıran çiftten Cemil Büyükkara, Antalya'da gerçekleştirilen nakille sağlığına kavuşdu. Ancak eşi, hala nakil bekliyor.

 

Birbirlerine olan sevgileriyle tüm sıkıntıların üstesinden gelen çiftin hayatı, bir süre önce gelen telefonla değişti. Cemil Büyükkara, beyin ölümü gerçekleşen bir kişinin organlarının bağışlanması üzerine hastaneye çağrıldı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde gerçekleştirilen nakille sağlığına kavuşan Büyükkara, buruk mutluluk yaşıyor.

 

Aklı hep eşi Dilara'da olan Büyükkara, 14 yıldır nakil bekleyen eşinin de bir an önce sağlığına kavuşacağı günlerin hayalini kuruyor.

 

"Nakil ikimize çıksaydı önceliği eşimi verirdim"

 

Dilara Büyükkara da eşinin sağlığına kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisinin de daha önce çağrıldığını ancak ikinci sıraya düştüğü için nakilin gerçekleşmediğini belirten Büyükkara, "Hiç kimsenin hayatını kaybetmesini istemiyoruz ama birtakım nedenlerle ölümler gerçekleşiyor. Organ bağışının artmasını istiyoruz, hayat kurtarmak çok güzel bir şey. Ben de suya hasret yaşıyorum. Kadavradan nakil aynı anda ikimize çıksaydı önceliği eşime verirdim çünkü o suyu çok seviyor. Nakil olmadan önce çok su içemiyordu, şimdi doya doya içiyor." ifadelerini kullandı 

Henüz organ bağışında bulunan aile ile tanışmadıklarını dile getiren Büyükkara, en kısa zamanda tanışmak istediklerini ve onları da aileleri gibi kabul ettiklerini sözlerine ekledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.