ÖNCE BEBEĞİNİ AŞAĞI ATTI SONRA KENDİNİ

Asayiş 14.07.2020 - 09:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÖNCE BEBEĞİNİ AŞAĞI ATTI SONRA KENDİNİ

ÖNCE BEBEĞİNİ AŞAĞI ATTI SONRA KENDİNİ
Antalya’da 27 yaşındaki kadın, 10 katlı sitenin çatısına çıkarak önce bir yaşındaki bebeğini sonra da kendini aşağıya bırakarak intihar etti. Olay Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde meydana geldi. Akkuyu Mahallesi’nde yaşayan Gülay Güngör, kucağında bir yaşındaki bebeği Yağız’la birlikte, oturdukları sitenin terasına çıktı.   27 yaşındaki Güngör, önce bebeğini sonra da kendini 10. kattan boşluğa bırakarak intihar etti. Apartman girişine düşen anne-oğlu görenler hemen 112’yi aradı.   Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve bebeğinin hayatını kaybettiğini belirledi. Gülay Güngör ve Yağız Güngör'ün ölüm haberini alarak olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cesetler alınıp cenaze aracına konulurken Gülay G.’nin babası Hidayet Baydan torununun düştüğü yeri öperek bir süre orada bekledi. Komşularının yardımıyla sakinleştirilmeye çalışıldı.
ÖNCE BEBEĞİNİ AŞAĞI ATTI SONRA KENDİNİ

Antalya’da 27 yaşındaki kadın, 10 katlı sitenin çatısına çıkarak önce bir yaşındaki bebeğini sonra da kendini aşağıya bırakarak intihar etti.

Olay Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde meydana geldi. Akkuyu Mahallesi’nde yaşayan Gülay Güngör, kucağında bir yaşındaki bebeği Yağız’la birlikte, oturdukları sitenin terasına çıktı.

 

27 yaşındaki Güngör, önce bebeğini sonra da kendini 10. kattan boşluğa bırakarak intihar etti. Apartman girişine düşen anne-oğlu görenler hemen 112’yi aradı.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve bebeğinin hayatını kaybettiğini belirledi. Gülay Güngör ve Yağız Güngör'ün ölüm haberini alarak olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cesetler alınıp cenaze aracına konulurken Gülay G.’nin babası Hidayet Baydan torununun düştüğü yeri öperek bir süre orada bekledi. Komşularının yardımıyla sakinleştirilmeye çalışıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.