ÖLÜMÜN KIYISINDAN 'AŞK' DÖNDÜRDÜ

Asayiş 30.12.2015 - 09:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖLÜMÜN KIYISINDAN 'AŞK' DÖNDÜRDÜ

ÖLÜMÜN KIYISINDAN 'AŞK' DÖNDÜRDÜ
Antalya'da kız arkadaşından ayrılan 28 yaşındaki genç, 45 metrelik falezlerde intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık 1 saat ikna edilmeye çalışılan genç, kız arkadaşının gelmesi ve polis ekiplerinin yoğun çabaları sonucu intihardan vazgeçti. Antalya'da yaşayan ve Alanya'da DJ'lik yaptığı öğrenilen 28 yaşındaki Şahin C., bir süre önce 4 yıllık sevgilisinden ayrılınca sabaha karşı 04.00 sıralarında Yavuz Özcan Parkı'ndaki 45 metrelik falezlerde intihar girişiminde bulundu. Falezlerde genci gören parkın görevlileri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri deniz polisinden de destek istedi. Ayrıldığı kız arkadaşının getirilmesini isteyen 28 yaşındaki Şahin C., "Bana kız arkadaşımı gösterin. Kendisini seviyorum. Ondan özür dilemek istiyorum" dedi.  40 yaşındaki G. Y.'ye telefonla ulaşan polis ekipleri kısa süre içerisinde kadını falezlere getirdi. Ayrıldığı sevgilisini 45 metrelik falezlerin kıyısında gören G. Y., "Tamam hadi gel gidelim. Baş başa çözelim sorunlarımızı. Bir de bunu mu yaşatmak istiyorsun bize? Bize bunu yaşatma ne olur gel oradan buraya. Gel bir daha seni bırakmayacağım. Söz veriyorum sana gel bir konuşalım. Bizi birazcık düşünüyorsan gel konuşalım. Kuş ne yapıyorsun orada. Gel buraya. Tamam söz veriyorum sana ayrılmayacağız. Elini ver bir daha senin elini bırakmayacağım. Söz veriyorum bir daha elini bırakmayacağım. Ne olur gel. Ben senin bunu yapacağına inanmadım. Bir hareketinle her şey darmadağın olacak bak ne olursun yapma. Ne olur bunu da yaşatma bize. Bak anneni düşün. Sen bunu yaparsan kadına felç iner. Lütfen gel buraya" diye seslendi.  40 yaşındaki G.Y.'nin ikna çabaları da bir süre sonuç vermedi. Şahin C. tüm çabalara rağmen falezlerden inmeyince G.Y., gözyaşlarını tutamadı. 45 metrelik falezlerde Şahin C.'yi ikna etmeye çalışan polis ise, 1 saatlik çabanın ardından mutlu sona ulaştı. 45 metrelik falezlerin kıyısından indirilen Şahin C., gelen kız arkadaşına uzun uzun sarılarak elini tuttu. İki sevgili, polis aracına el ele tutuşarak bindi. Şahin C. ve kız arkadaşı G. Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, 1 saat boyunca korku dolu anlar yaşandı. Olay yerinde itfaiye ve 112 sağlık ekibi de hazır bulundu.
ÖLÜMÜN KIYISINDAN 'AŞK' DÖNDÜRDÜ

Antalya'da kız arkadaşından ayrılan 28 yaşındaki genç, 45 metrelik falezlerde intihar girişiminde bulundu. Yaklaşık 1 saat ikna edilmeye çalışılan genç, kız arkadaşının gelmesi ve polis ekiplerinin yoğun çabaları sonucu intihardan vazgeçti.
Antalya'da yaşayan ve Alanya'da DJ'lik yaptığı öğrenilen 28 yaşındaki Şahin C., bir süre önce 4 yıllık sevgilisinden ayrılınca sabaha karşı 04.00 sıralarında Yavuz Özcan Parkı'ndaki 45 metrelik falezlerde intihar girişiminde bulundu. Falezlerde genci gören parkın görevlileri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri deniz polisinden de destek istedi. Ayrıldığı kız arkadaşının getirilmesini isteyen 28 yaşındaki Şahin C., "Bana kız arkadaşımı gösterin. Kendisini seviyorum. Ondan özür dilemek istiyorum" dedi. 
40 yaşındaki G. Y.'ye telefonla ulaşan polis ekipleri kısa süre içerisinde kadını falezlere getirdi. Ayrıldığı sevgilisini 45 metrelik falezlerin kıyısında gören G. Y., "Tamam hadi gel gidelim. Baş başa çözelim sorunlarımızı. Bir de bunu mu yaşatmak istiyorsun bize? Bize bunu yaşatma ne olur gel oradan buraya. Gel bir daha seni bırakmayacağım. Söz veriyorum sana gel bir konuşalım. Bizi birazcık düşünüyorsan gel konuşalım. Kuş ne yapıyorsun orada. Gel buraya. Tamam söz veriyorum sana ayrılmayacağız. Elini ver bir daha senin elini bırakmayacağım. Söz veriyorum bir daha elini bırakmayacağım. Ne olur gel. Ben senin bunu yapacağına inanmadım. Bir hareketinle her şey darmadağın olacak bak ne olursun yapma. Ne olur bunu da yaşatma bize. Bak anneni düşün. Sen bunu yaparsan kadına felç iner. Lütfen gel buraya" diye seslendi. 
40 yaşındaki G.Y.'nin ikna çabaları da bir süre sonuç vermedi. Şahin C. tüm çabalara rağmen falezlerden inmeyince G.Y., gözyaşlarını tutamadı. 45 metrelik falezlerde Şahin C.'yi ikna etmeye çalışan polis ise, 1 saatlik çabanın ardından mutlu sona ulaştı. 45 metrelik falezlerin kıyısından indirilen Şahin C., gelen kız arkadaşına uzun uzun sarılarak elini tuttu. İki sevgili, polis aracına el ele tutuşarak bindi. Şahin C. ve kız arkadaşı G. Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, 1 saat boyunca korku dolu anlar yaşandı. Olay yerinde itfaiye ve 112 sağlık ekibi de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.