ÖĞRETMENLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2013 - 09:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖĞRETMENLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası(Eğitim-İş) Antalya’nın Demre ilçesinde dayanışma yemeği düzenledi
 Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası(Eğitim-İş) Antalya’nın Demre ilçesinde dayanışma yemeği düzenledi. Eğitim-İş Demre Temsilciliğinin Wine City Butik Hotel'de düzenlediği yemeğe Demre’de görev yapan öğretmenlerin yanı sıra, CHP Demre İlçe Başkanı Zühra Doğan, Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık, Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş ile Finike, Kumluca, Kaş Eğitim İş Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.Eğitim-İş Demre Temsilcisi Mustafa Kemal Atalay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte 39 yıllık eğitimci Şennur Acar ile yeni bebeği olan üyelere çiçek hediye edildi.
Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası(Eğitim-İş) Antalya’nın Demre ilçesinde dayanışma yemeği düzenledi

 Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası(Eğitim-İş) Antalya’nın Demre ilçesinde dayanışma yemeği düzenledi. 
Eğitim-İş Demre Temsilciliğinin Wine City Butik Hotel'de düzenlediği yemeğe Demre’de görev yapan öğretmenlerin yanı sıra, CHP Demre İlçe Başkanı Zühra Doğan, Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık, Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş ile Finike, Kumluca, Kaş Eğitim İş Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Eğitim-İş Demre Temsilcisi Mustafa Kemal Atalay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte 39 yıllık eğitimci Şennur Acar ile yeni bebeği olan üyelere çiçek hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.