ÖĞRETMENLER COVİD-19 AŞI RANDEVUSU ALABİLİR

Gündem 26.02.2021 - 09:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÖĞRETMENLER COVİD-19 AŞI RANDEVUSU ALABİLİR

Müdür Emre Çay Duyurdu Öğretmenler Covid-19 Aşı Randevusu Alabilir...
Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, öğretmenlerin covid-19 aşı randevusu alabileceğini duyurdu.   Müdür Emre Çay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım COVİD-19 AŞISI İÇİN RANDEVUMUZU ALABİLİRİZ Millî Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, öğretmenlerle birlikte 24.02. 2021 tarihinde koronavirüs aşısı oldu. Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, öğretmenlere yeni tip koronavirüs aşısı yapılmasıyla ilgili, Sağlık Bakanlığına 1 milyon 259 bin okul çalışanının listesini geçen haftalarda ilettiklerini söyledi. Öğretmenlerimiz, e-Nabız Sistemi’nden, MHRS’den ya da 2023'e kısa mesaj göndererek kendilerine nasıl sıra geldiği konusunda bilgi alabilecek. Sonrasında yine istedikleri şekilde randevu sistemi oluşacak ve oraya bağlı olarak aşılarının ilk dozunu yaptırabilecekler. İkinci doz için de aynı şekilde bir uygulama söz konusu olacak.  
Müdür Emre Çay Duyurdu Öğretmenler Covid-19 Aşı Randevusu Alabilir...

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, öğretmenlerin covid-19 aşı randevusu alabileceğini duyurdu.

 

Müdür Emre Çay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım

COVİD-19 AŞISI İÇİN RANDEVUMUZU ALABİLİRİZ
Millî Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk, öğretmenlerle birlikte 24.02. 2021 tarihinde koronavirüs aşısı oldu. Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK, öğretmenlere yeni tip koronavirüs aşısı yapılmasıyla ilgili, Sağlık Bakanlığına 1 milyon 259 bin okul çalışanının listesini geçen haftalarda ilettiklerini söyledi.
Öğretmenlerimiz, e-Nabız Sistemi’nden, MHRS’den ya da 2023'e kısa mesaj göndererek kendilerine nasıl sıra geldiği konusunda bilgi alabilecek. Sonrasında yine istedikleri şekilde randevu sistemi oluşacak ve oraya bağlı olarak aşılarının ilk dozunu yaptırabilecekler. İkinci doz için de aynı şekilde bir uygulama söz konusu olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.