Öğrencilerin kira alınmamasına talebine eve sahibinden destek

(AA) - Anadolu Ajansı | 26.03.2020 - 09:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Öğrencilerin kira alınmamasına talebine eve sahibinden destek

Öğrencilerin kira alınmamasına talebine eve sahibinden destek
Isparta'da bir ev sahibi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla memleketine dönen öğrencilerden kira almayacağını belirtti. üleyman Demirel Üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler, sosyal paylaşım platformundan "IspartaÖğrencineSahipÇık" hashtagı ile kentteki apart sahiplerine, kira ücreti talep etmemeleri yönünde çağrıda bulundu. Bunun üzerine apart binadaki dairesini öğrencilere kiralayan Şükrü Altuğ, süreç bitene kadar para kira talep etmeyeceğini duyurdu. Altuğ, yaptığı açıklamada, dünyada ve ülkede koronavirüs saldırısı olduğunu hatırlattı.
Öğrencilerin kira alınmamasına talebine eve sahibinden destek

Isparta'da bir ev sahibi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla memleketine dönen öğrencilerden kira almayacağını belirtti. üleyman Demirel Üniversitesinde öğrenim gören öğrenciler, sosyal paylaşım platformundan "IspartaÖğrencineSahipÇık" hashtagı ile kentteki apart sahiplerine, kira ücreti talep etmemeleri yönünde çağrıda bulundu.
Bunun üzerine apart binadaki dairesini öğrencilere kiralayan Şükrü Altuğ, süreç bitene kadar para kira talep etmeyeceğini duyurdu. Altuğ, yaptığı açıklamada, dünyada ve ülkede koronavirüs saldırısı olduğunu hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.