Öğrencilere Hayvan Sevgisi Kazandırılıyor

Yaşam 04.10.2019 - 15:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Öğrencilere Hayvan Sevgisi Kazandırılıyor

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Bahçeşehir Koleji’nde kutlandı
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Bahçeşehir Koleji’nde kutlandı 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Burdur Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Hayvanlara yönelik şiddetin önlenmesi, hayvanların yaşama kattığı değer, hayvan sevgisinin arttırılması, bakım çalışmalarının iyileştirilerek ve yaygınlaştırılarak sürdürülmesi gibi birçok konu hakkında Konferans Salonu’nda bilgilendirilen öğrenciler, okulun maskotu olan iki köpekle sevgi dolu ve eğlenceli vakit geçirdiler. Lise öğrencileri de okul bahçesindeki çeşitli bölgelere, İnovasyon Atölyesi'nde el becerileriyle yaptıkları "Kuş Evleri"ni yerleştirerek hayvanları korumaya yönelik farkındalıklarını gösterdiler.   Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Sayın Osman ÇOBAN: “Can dostlarımız bizler için oldukça değerli varlıklar. Onlara gözümüz gibi bakıp ilgilenmeli ve sevgimizi göstermeliyiz. Burdur Bahçeşehir Koleji’nde eğitim alan öğrencilerimize de bu sevgiyi aşılamak ve onları bu güzelliklerden mahrum etmemek için çaba içindeyiz. Can dostlarımıza daha iyi yaşam şartları sunacağımız bir dünyayı hep birlikte inşa edeceğimize inanıyorum.” dedi.
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Bahçeşehir Koleji’nde kutlandı

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Bahçeşehir Koleji’nde kutlandı

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Burdur Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Hayvanlara yönelik şiddetin önlenmesi, hayvanların yaşama kattığı değer, hayvan sevgisinin arttırılması, bakım çalışmalarının iyileştirilerek ve yaygınlaştırılarak sürdürülmesi gibi birçok konu hakkında Konferans Salonu’nda bilgilendirilen öğrenciler, okulun maskotu olan iki köpekle sevgi dolu ve eğlenceli vakit geçirdiler. Lise öğrencileri de okul bahçesindeki çeşitli bölgelere, İnovasyon Atölyesi'nde el becerileriyle yaptıkları "Kuş Evleri"ni yerleştirerek hayvanları korumaya yönelik farkındalıklarını gösterdiler.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucu Genel Müdürü Sayın Osman ÇOBAN: “Can dostlarımız bizler için oldukça değerli varlıklar. Onlara gözümüz gibi bakıp ilgilenmeli ve sevgimizi göstermeliyiz. Burdur Bahçeşehir Koleji’nde eğitim alan öğrencilerimize de bu sevgiyi aşılamak ve onları bu güzelliklerden mahrum etmemek için çaba içindeyiz. Can dostlarımıza daha iyi yaşam şartları sunacağımız bir dünyayı hep birlikte inşa edeceğimize inanıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.