Öğrenciler Bahçeşehir Kolejine Girebilmek İçin Ter Döktü

Eğitim 28.02.2017 - 15:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Öğrenciler Bahçeşehir Kolejine Girebilmek İçin Ter Döktü

Burdur Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavında Öğrenciler Bahçeşehir Kolejine Girebilmek İçin Ter Döktü
Bugün iki oturumda yapılan sınava 1300 öğrenci katıldı. Öğrenciler sınavda başarılı olmak için ter dökerlerken, öğrenci velilerine de Okul Müdürü Gurbet Çetin tarafından sunum yapılarak, Yabancı Dil Eğitimi, Kişiye Özgü Eğitim Modeli, Logo ve Robotik, Mentör Öğretmenlik, STEM, Akademik Takip, Ölçe ve Değerlendirme konularında bilgi verildi. Bununla birlikte Okul Psikoloğu Gamze batı ise yine öğrenci velilerine Davranış Yönetimi, Üstün Potansiyeller Eğitimi, Mindfull Okul ve Davranış Yönetimleri hakkında açıklamalarda bulunuldu. Öğrenci velilerinin bu aydınlatılmasının ardından onlar için düzenlenen kokteyle geçildi ve velilere kokteyller ikram edildi. Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Hurşit Çetin de Okula Kabul Sınavı için gelen tüm öğrenci ve velilerine ayrı ayrı teşekkür edip, Bahçeşehir kolejinin Burdur eğitimini her geçen gün daha yüksek standartlara çıkardığını vurguladı. 
Burdur Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavında Öğrenciler Bahçeşehir Kolejine Girebilmek İçin Ter Döktü

Bugün iki oturumda yapılan sınava 1300 öğrenci katıldı. Öğrenciler sınavda başarılı olmak için ter dökerlerken, öğrenci velilerine de Okul Müdürü Gurbet Çetin tarafından sunum yapılarak, Yabancı Dil Eğitimi, Kişiye Özgü Eğitim Modeli, Logo ve Robotik, Mentör Öğretmenlik, STEM, Akademik Takip, Ölçe ve Değerlendirme konularında bilgi verildi. Bununla birlikte Okul Psikoloğu Gamze batı ise yine öğrenci velilerine Davranış Yönetimi, Üstün Potansiyeller Eğitimi, Mindfull Okul ve Davranış Yönetimleri hakkında açıklamalarda bulunuldu. Öğrenci velilerinin bu aydınlatılmasının ardından onlar için düzenlenen kokteyle geçildi ve velilere kokteyller ikram edildi.

Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Hurşit Çetin de Okula Kabul Sınavı için gelen tüm öğrenci ve velilerine ayrı ayrı teşekkür edip, Bahçeşehir kolejinin Burdur eğitimini her geçen gün daha yüksek standartlara çıkardığını vurguladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.