O ARTIK 'MODA AJANI'

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 11:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

O ARTIK 'MODA AJANI'

NNA CHAPMAN ADI MARKA OLUYOR - KIZIL AJAN ANNA CHAPMAN KENDİ ADINA HAZIRLADIĞI ÖZEL KOLEKSİYONU ANTALYA’DAN DÜNYAYA TANITACAK
ABD’de ajanlık yaptığı gerekçesiyle tutuklanıp Rusya’ya iade edilmesiyle gündeme gelen “Kızıl Ajan” lakaplı Anna Chapman, modacı oldu. Geçen yıl Hikmet Eraslan’ın konuğu olarak geldiği ve ilk kez podyuma çıktığı Dosso Dossi Fashion Show’da tekstil sektörüyle yakınlaşan Anna Chapman, meslek olarak modacılığı seçti. Antalya’da katıldığı Dosso Dossi Fashion Show’da Türk tekstil ürünlerinin Rusya başta olmak üzere doğu bloğu ağırlıklı ülkeler tarafından ilgi görmesi üzerine harekete geçen Chapman, kendi adını verdiği markasını Antalya’da dünyanın beğenisine sunacak. Giydiği kıyafetlerin büyük bir bölümünü kendi tasarlayan Chapman, Antalya’daki dünya lansmanı için 100 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı.TÜRK KUMAŞI KULLANDI8-13 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 17.Dosso Dossi Fashion Show’da 40 metrekarelik bir stant kiralayan Anna Chapman, burada tüm tasarımları kendisine ait 100 parçalık koleksiyonunu sergileyecek. Ağırlıklı olarak günlük abiye kıyafetlerin oluşturduğu koleksiyonunu Türkiye’den satın aldığı kumaş ve tekstil aksesuarları ile imal eden Chapman, ünlü Türk tekstil markalarının bir arada olduğu Dosso Dossi Fashion Show’da ilk kez dünyaya ürün satmayı planlıyor.“ÇOK HEYECANLIYIM”Hazırladığı koleksiyonu dünyaya tanıtmak için Antalya’nın en uygun adres olduğunu belirten Anna Chapman, “Tekstil üreticileriyle modayı yakından takip eden hazır alıcıların buluştuğu Dosso Dossi Fashion Show, koleksiyonumu tanıtmak için en uygun adres. Bu şovda, bu kez kendi markamla yer alacağım için çok heyecanlıyım” dedi. Markasının ilk lansmanını Antalya’da yapacak olan Chapman’la birlikte Rusya’dan bir basın ordusunun da gelmesi bekleniyor.ANTALYA’DAN DÜNYAYA AÇILACAKAnna Chapman’ın Türk tekstil ürünlerine olan ilgiyi gördükten sonra modaya yöneldiğini belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, şunları söyledi: “Anna Chapman, kendi adını verdiği markasını dünyaya tanıtmak için Antalya’yı seçti. Kumaşından ipliğine, aksesuarına kadar Türkiye’den temin ettiği ürünlerle çok özel bir koleksiyon hazırladı. Öğrendiğimiz kadarıyla baskılı kumaşları ağırlıklı olarak tercih etmiş ve günlük kullanıma uygun şık kıyafetlerden oluşan bir koleksiyon hazırlamış.”Eraslan, Dosso Dossi Fashion Show aracılığıyla Rusya başta olmak üzere doğu bloku ülkelerine açılmayı planlayan Anna Chapman’ın hedefinin, kendi mağazalarını açarak dünya çapında bir marka oluşturmak olduğunu da sözlerine ekledi.
NNA CHAPMAN ADI MARKA OLUYOR - KIZIL AJAN ANNA CHAPMAN KENDİ ADINA HAZIRLADIĞI ÖZEL KOLEKSİYONU ANTALYA’DAN DÜNYAYA TANITACAK

ABD’de ajanlık yaptığı gerekçesiyle tutuklanıp Rusya’ya iade edilmesiyle gündeme gelen “Kızıl Ajan” lakaplı Anna Chapman, modacı oldu. Geçen yıl Hikmet Eraslan’ın konuğu olarak geldiği ve ilk kez podyuma çıktığı Dosso Dossi Fashion Show’da tekstil sektörüyle yakınlaşan Anna Chapman, meslek olarak modacılığı seçti. Antalya’da katıldığı Dosso Dossi Fashion Show’da Türk tekstil ürünlerinin Rusya başta olmak üzere doğu bloğu ağırlıklı ülkeler tarafından ilgi görmesi üzerine harekete geçen Chapman, kendi adını verdiği markasını Antalya’da dünyanın beğenisine sunacak. Giydiği kıyafetlerin büyük bir bölümünü kendi tasarlayan Chapman, Antalya’daki dünya lansmanı için 100 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı.

TÜRK KUMAŞI KULLANDI
8-13 Ocak tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek 17.Dosso Dossi Fashion Show’da 40 metrekarelik bir stant kiralayan Anna Chapman, burada tüm tasarımları kendisine ait 100 parçalık koleksiyonunu sergileyecek. Ağırlıklı olarak günlük abiye kıyafetlerin oluşturduğu koleksiyonunu Türkiye’den satın aldığı kumaş ve tekstil aksesuarları ile imal eden Chapman, ünlü Türk tekstil markalarının bir arada olduğu Dosso Dossi Fashion Show’da ilk kez dünyaya ürün satmayı planlıyor.

“ÇOK HEYECANLIYIM”
Hazırladığı koleksiyonu dünyaya tanıtmak için Antalya’nın en uygun adres olduğunu belirten Anna Chapman, “Tekstil üreticileriyle modayı yakından takip eden hazır alıcıların buluştuğu Dosso Dossi Fashion Show, koleksiyonumu tanıtmak için en uygun adres. Bu şovda, bu kez kendi markamla yer alacağım için çok heyecanlıyım” dedi. Markasının ilk lansmanını Antalya’da yapacak olan Chapman’la birlikte Rusya’dan bir basın ordusunun da gelmesi bekleniyor.

ANTALYA’DAN DÜNYAYA AÇILACAK
Anna Chapman’ın Türk tekstil ürünlerine olan ilgiyi gördükten sonra modaya yöneldiğini belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, şunları söyledi: “Anna Chapman, kendi adını verdiği markasını dünyaya tanıtmak için Antalya’yı seçti. Kumaşından ipliğine, aksesuarına kadar Türkiye’den temin ettiği ürünlerle çok özel bir koleksiyon hazırladı. Öğrendiğimiz kadarıyla baskılı kumaşları ağırlıklı olarak tercih etmiş ve günlük kullanıma uygun şık kıyafetlerden oluşan bir koleksiyon hazırlamış.”
Eraslan, Dosso Dossi Fashion Show aracılığıyla Rusya başta olmak üzere doğu bloku ülkelerine açılmayı planlayan Anna Chapman’ın hedefinin, kendi mağazalarını açarak dünya çapında bir marka oluşturmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.