O YOLDA UYARICI TRAFİK LEVHASI YOK!

Yaşam 20.09.2017 - 16:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

O YOLDA UYARICI TRAFİK LEVHASI YOK!

BAKIN BURDUR’UN EN İŞLEK HANGİ YOLUNDA UYARICI TRAFİK LEVHASI YOK!
Burdur- Antalya karayolunun 10. Kilometresinden başlayan ve devam eden Kurna Rampası için uyarıcı levhanın olmaması dikkat çekiyor. Bilindiği üzere Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin yanı başında yer alan ve Türkiye’nin en işlek karayollarının başında gelen Burdur Antalya karayolundaki Kurna Yokuşunda, sürücüleri uyaran trafik levhalarından ‘Rampa İşareti’ veya dönüşte ‘iniş İşareti’ olmaması bir zaaf olarak gözüküyor. Pek çok ölümlü trafik kazasının meydana geldiği Kurna Yokuşuna giden yolda, trafik levhalarından ‘dönemeç işareti’, ‘hız kontrol işareti’ ve ‘sollama yasağı’ ve ‘Sola tehlikeli devamlı virajlar’  işareti bulunmasına rağmen sürücülerin rampadan çıkacağı uyarısını belirten ‘Rampa (- Eğim Çıkış, Eğim Giriş) İşaretinin’ olmaması dikkat çekiyor. Aynı şekilde Antalya- Burdur istikametinde de trafik levhalarından ‘iniş işaretinin’ olmaması da dikkatlerden kaçmadı. 
BAKIN BURDUR’UN EN İŞLEK HANGİ YOLUNDA UYARICI TRAFİK LEVHASI YOK!

Burdur- Antalya karayolunun 10. Kilometresinden başlayan ve devam eden Kurna Rampası için uyarıcı levhanın olmaması dikkat çekiyor. Bilindiği üzere Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin yanı başında yer alan ve Türkiye’nin en işlek karayollarının başında gelen Burdur Antalya karayolundaki Kurna Yokuşunda, sürücüleri uyaran trafik levhalarından ‘Rampa İşareti’ veya dönüşte ‘iniş İşareti’ olmaması bir zaaf olarak gözüküyor.

Pek çok ölümlü trafik kazasının meydana geldiği Kurna Yokuşuna giden yolda, trafik levhalarından ‘dönemeç işareti’, ‘hız kontrol işareti’ ve ‘sollama yasağı’ ve ‘Sola tehlikeli devamlı virajlar’  işareti bulunmasına rağmen sürücülerin rampadan çıkacağı uyarısını belirten ‘Rampa (- Eğim Çıkış, Eğim Giriş) İşaretinin’ olmaması dikkat çekiyor. Aynı şekilde Antalya- Burdur istikametinde de trafik levhalarından ‘iniş işaretinin’ olmaması da dikkatlerden kaçmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.