Nostaljik araç sayısı 15 oldu

Yaşam 19.02.2017 - 12:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Nostaljik araç sayısı 15 oldu

Antalya'da nostaljik araç sayısı 15 oldu
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, bir kültür hizmeti olarak başlattığı nostaljik araç koleksiyonuna, hafızalarda iz bırakan bir klasik otomobil daha eklendi. Transporter veya halk arasında van minibüs, panelvan, mini van olan Volkswagen’in VW T2 modeli de koleksiyonda yerini aldı. 1950’de üretimine başlanan minibüsü ile koleksiyondaki klasik otomobil sayısı 15 oldu. VW Kombi’yi, daha önce de belediyeye klasik otomobiller hediye eden Varsak Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Halil Oya bağışladı. Oya, belediyenin resmi araç otoparkında 1978 model efsane minibüsü Başkan Hakan Tütüncü’ye teslim etti. Bağışından dolayı Halil Oya’ya teşekkür eden Başkan Tütüncü, “büyük gayret ve çabayla nostaljik araçlar koleksiyonunu oluşturuyoruz. Koleksiyonumuzdaki klasik araçları bir müze içerisinde sergileme projemiz var. Bu projenin ilk adımını bu yıl atacağız.” dedi. Koleksiyonda şu an 15 aracın bulunduğunu hatırlatan Tütüncü, nostaljik araçlar müzesi ile şehrin sokaklarında, caddelerinde gezmiş, hatıralarda yer edinmiş araçlardan bir koleksiyon meydana getirmeyi ve sergilemeyi amaçladıklarını kaydetti. Tütüncü, Antalyalıları koleksiyona katkı vermeye davet etti.
Antalya'da nostaljik araç sayısı 15 oldu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, bir kültür hizmeti olarak başlattığı nostaljik araç koleksiyonuna, hafızalarda iz bırakan bir klasik otomobil daha eklendi. Transporter veya halk arasında van minibüs, panelvan, mini van olan Volkswagen’in VW T2 modeli de koleksiyonda yerini aldı. 1950’de üretimine başlanan minibüsü ile koleksiyondaki klasik otomobil sayısı 15 oldu. VW Kombi’yi, daha önce de belediyeye klasik otomobiller hediye eden Varsak Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Halil Oya bağışladı.

Oya, belediyenin resmi araç otoparkında 1978 model efsane minibüsü Başkan Hakan Tütüncü’ye teslim etti.

Bağışından dolayı Halil Oya’ya teşekkür eden Başkan Tütüncü, “büyük gayret ve çabayla nostaljik araçlar koleksiyonunu oluşturuyoruz. Koleksiyonumuzdaki klasik araçları bir müze içerisinde sergileme projemiz var. Bu projenin ilk adımını bu yıl atacağız.” dedi.

Koleksiyonda şu an 15 aracın bulunduğunu hatırlatan Tütüncü, nostaljik araçlar müzesi ile şehrin sokaklarında, caddelerinde gezmiş, hatıralarda yer edinmiş araçlardan bir koleksiyon meydana getirmeyi ve sergilemeyi amaçladıklarını kaydetti.

Tütüncü, Antalyalıları koleksiyona katkı vermeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.