MV. ÖZÇELİK’TEN DERGİMİZE ZİYARET

Gündem 28.01.2017 - 17:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MV. ÖZÇELİK’TEN DERGİMİZE ZİYARET

MV. ÖZÇELİK’TEN DERGİMİZE ZİYARET...
Ak Parti Burdur Milletvekili, Çevre Komisyonu Kâtip üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesi Bayram Özçelik dergimizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özçelik:  “Bölgenin tek hakemli akademik dergisinin Burdur’da yayınlanıyor olması bir Burdur milletvekili olarak bizleri onurlandırıyor. Çalışmalarında emeği geçenlerden ve yayın ekibine teşekkür ediyoruz” dedi. Önümüzde referandum sürecinin olduğunu belirten Milletvekili Özçelik halkın aklında bulunan bütün soruları referandum çalışmalarında anlatıp cevaplayacaklarını ve akıllarda kalan en büyük soruların başında da siyasi partiler kanunu ve seçim kanunu ve iç tüzük geldiğini, bunların da TBMM’de değişeceği söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da referandum sürecinin huzurlu bir ortamda geçmesini dileyip, halkımızın doğru karar vereceğine inanarak, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve Burdur  İl Yönetimi de yer aldı. 
MV. ÖZÇELİK’TEN DERGİMİZE ZİYARET...

Ak Parti Burdur Milletvekili, Çevre Komisyonu Kâtip üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu üyesi Bayram Özçelik dergimizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özçelik:  “Bölgenin tek hakemli akademik dergisinin Burdur’da yayınlanıyor olması bir Burdur milletvekili olarak bizleri onurlandırıyor. Çalışmalarında emeği geçenlerden ve yayın ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

Önümüzde referandum sürecinin olduğunu belirten Milletvekili Özçelik halkın aklında bulunan bütün soruları referandum çalışmalarında anlatıp cevaplayacaklarını ve akıllarda kalan en büyük soruların başında da siyasi partiler kanunu ve seçim kanunu ve iç tüzük geldiğini, bunların da TBMM’de değişeceği söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da referandum sürecinin huzurlu bir ortamda geçmesini dileyip, halkımızın doğru karar vereceğine inanarak, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve Burdur  İl Yönetimi de yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.