Mv. Özçelik’ten Burdur İçin Çifte Müjde

Gündem 27.12.2016 - 21:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Mv. Özçelik’ten Burdur İçin Çifte Müjde

Ak Parti Burdur Milletvekili Burdur için Kültür Merkezi inşaatının tamamlanması ve çevre yolu düzenlemelerini yazılı basın açıklaması ile müjdeledi.
Ak Parti Burdur Milletvekili Burdur için Kültür Merkezi inşaatının tamamlanması ve çevre yolu düzenlemelerini yazılı basın açıklaması ile müjdeledi.     KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATININ TAMAMLANMASI   Milletvekili Özçelik yarım kalan Kültür Merkezi inşaatı hakkında; “Burdur Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığının Ortak Olarak Başlattığımız  Kültür Merkezi İnşaatımız Tamamlanmıştı. Kültür Merkezinin Havalandırma, Işıklandırma, Seslendirme ve Tefrişat ve Donanım Olarak Bitirilebilmesi İçin Bakanlığımızla Yaptığımız Görüşmeler Sonucunda Kültür Merkezinin Burdur Belediyemiz ile İl Özel İdaresinin Aldığı Kararlarla İl Özel İdaresine Aktarılması Sağlanmıştır. Bu Gelişme Üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığımıza Bu İnşaatın Bitirilmesi İçin 2017 Yatırım Programına Alınarak Ödenek Ayırarak İnşaatın Tamamlanması İçin Bakanımız Nabi Avcı Ve Müsteşar Yardımcımızla Görüşerek Talebimizi İlettik.” dedi.                         ARABALI ALTGEÇİT PROJESİ Ak Parti Burdur Milletvekili, Çevre Komisyonu Katip, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik yazılı bir açıklama yaparak kazalara neden olan çevre yolu ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Milletvekili Özçelik, Burdur merkezde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nden çevre yoluna trafik akışında meydana gelen kazalardan dolayı vatandaşların yoğun şekilde düzenleme talebini dikkate aldıklarını belirterek, "Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Karayolları  Genel Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler sonrasında ihale tarihi belli oldu. Mahalle Muhtarımız Adnan Altınkurt ,çalışma yapacak olan heyetle birlikte incelemelerde bulunmuş ve heyetin verdiği karar doğrultusunda "Arabalı Alt Geçit Projesi" hazırlanmıştır. Akabinde Kamu İhale Kurumu tarafından da ihale tarihi belirlenmiştir. Buna göre  "Arabalı Alt Geçit Projesi" için 12 Ocak Saat 10:00'da ihale gerçekleştirilecektir. Şimdiden mahallemiz başta olmak üzere tüm Burdur halkımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.
Ak Parti Burdur Milletvekili Burdur için Kültür Merkezi inşaatının tamamlanması ve çevre yolu düzenlemelerini yazılı basın açıklaması ile müjdeledi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Burdur için Kültür Merkezi inşaatının tamamlanması ve çevre yolu düzenlemelerini yazılı basın açıklaması ile müjdeledi.

 

 

KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATININ TAMAMLANMASI

 

Milletvekili Özçelik yarım kalan Kültür Merkezi inşaatı hakkında; “Burdur Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığının Ortak Olarak Başlattığımız  Kültür Merkezi İnşaatımız Tamamlanmıştı. Kültür Merkezinin Havalandırma, Işıklandırma, Seslendirme ve Tefrişat ve Donanım Olarak Bitirilebilmesi İçin Bakanlığımızla Yaptığımız Görüşmeler Sonucunda Kültür Merkezinin Burdur Belediyemiz ile İl Özel İdaresinin Aldığı Kararlarla İl Özel İdaresine Aktarılması Sağlanmıştır. Bu Gelişme Üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığımıza Bu İnşaatın Bitirilmesi İçin 2017 Yatırım Programına Alınarak Ödenek Ayırarak İnşaatın Tamamlanması İçin Bakanımız Nabi Avcı Ve Müsteşar Yardımcımızla Görüşerek Talebimizi İlettik.” dedi.                      

 

ARABALI ALTGEÇİT PROJESİ

Ak Parti Burdur Milletvekili, Çevre Komisyonu Katip, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik yazılı bir açıklama yaparak kazalara neden olan çevre yolu ile ilgili olarak açıklamada bulundu.

Milletvekili Özçelik, Burdur merkezde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nden çevre yoluna trafik akışında meydana gelen kazalardan dolayı vatandaşların yoğun şekilde düzenleme talebini dikkate aldıklarını belirterek, "Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Karayolları  Genel Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler sonrasında ihale tarihi belli oldu. Mahalle Muhtarımız Adnan Altınkurt ,çalışma yapacak olan heyetle birlikte incelemelerde bulunmuş ve heyetin verdiği karar doğrultusunda "Arabalı Alt Geçit Projesi" hazırlanmıştır. Akabinde Kamu İhale Kurumu tarafından da ihale tarihi belirlenmiştir. Buna göre  "Arabalı Alt Geçit Projesi" için 12 Ocak Saat 10:00'da ihale gerçekleştirilecektir. Şimdiden mahallemiz başta olmak üzere tüm Burdur halkımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.