MV. ÖZÇELİK’TEN BAŞBAKAN YARD. KURTULMUŞ’A TEŞEKKÜR

Gündem 20.01.2017 - 11:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MV. ÖZÇELİK’TEN BAŞBAKAN YARD. KURTULMUŞ’A TEŞEKKÜR

MV. ÖZÇELİK’TEN BAŞBAKAN YARD. KURTULMUŞ’A TEŞEKKÜR
AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından teklif edilen Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile ilgili açıklama yaptı.   Gölhisar’ın Eğitimde marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik: “ Gölhisarımız eğitimde de marka olacak. 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz ilçemize kazandırıldı. Bir özlem daha sona erdi. Yüksekokulumuzun Gölhisar İlçemize kazandırılmasında büyük destek veren başta Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş’a, eşleri hemşehrimiz Prof. Dr. Sayın Sevgi Kurtulmuş’a, MAKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz'a, Üniversitemiz Yönetimine, AK Parti Gölhisar İlçe Başkanımız Sayın Ayhan Kanural'a ve Gölhisar Teşkilâtımıza, Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Canural'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gölhisar İlçemize, İlimize ve Üniversitemize hayırlı olsun.” dedi.
MV. ÖZÇELİK’TEN BAŞBAKAN YARD. KURTULMUŞ’A TEŞEKKÜR

AK Parti Burdur Milletvekili Çevre Komisyonu Katip Üyesi, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Bayram Özçelik, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından teklif edilen Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile ilgili açıklama yaptı.

 

Gölhisar’ın Eğitimde marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik: “ Gölhisarımız eğitimde de marka olacak. 4 yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz ilçemize kazandırıldı. Bir özlem daha sona erdi. Yüksekokulumuzun Gölhisar İlçemize kazandırılmasında büyük destek veren başta Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Numan Kurtulmuş’a, eşleri hemşehrimiz Prof. Dr. Sayın Sevgi Kurtulmuş’a, MAKÜ Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz'a, Üniversitemiz Yönetimine, AK Parti Gölhisar İlçe Başkanımız Sayın Ayhan Kanural'a ve Gölhisar Teşkilâtımıza, Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Canural'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gölhisar İlçemize, İlimize ve Üniversitemize hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.