Mv. Özçelik’ten 1700 Metrede Referandum Çalışması

Gündem 04.04.2017 - 15:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mv. Özçelik’ten 1700 Metrede Referandum Çalışması

Cumhurbaşkanlığı sistemi referandum çalışmaları kapsamında referanduma 12 gün kala siyasiler dağ taş dinlemiyor. Burdur Milletvekili Bayram Özçelik EYMEN Mermer ocağına giderek işçiler ile buluştu.
Cumhurbaşkanlığı sistemi referandum çalışmaları kapsamında referanduma 12 gün kala siyasiler dağ taş dinlemiyor.  Burdur Milletvekili Bayram Özçelik EYMEN Mermer ocağına giderek işçiler ile buluştu. EYMEN Firma Sahipleri Ahmet Altıntaş ve Özgür Ekinci ile Ak Parti Kadın Kolları Başkanının ve Merkez İlçe Başkanının ve de işçilerin hazır bulunduğu mermer ocağında işçilere hitap eden Özçelik referandum faydalarını söyleyerek işçilerden evet oyu istedi. Sistemin tek adam sistemi olmadığını, yıllardır tıkanan sistemi ülkenin önünü açmak için böyle bir sistemin gerektiğini, her 10 yılda bir darbe veya ekonomik krizle uğraşan Türkiye’nin bu sistem hayata geçtikten sonra bunları yaşamayacağını, ülkenin geleceği için ve daha mutlu bir Türkiye için “evet” denilmesi gerektiğini, bugün Avrupa’da PKK ve YPG bayraklarıyla Türk düşmanlığı yapan vatan hainlerinin çok rahat Avrupa’nın göbeğinde seçim çalışmaları yaptığını, ancak Türkiye Cumhuriyetinin bir bakanının seçim çalışması yapamadığını, o yüzden de Türkiye’nin güçlü olmasını istemeyenlerin “hayır” cephesinde yer aldığını, mermer işçilerinin de Türkiye’nin güçlü olması ve gelecek nesillerin kurtulabilmesi için “evet” demesi gerektiğini belirten Özçelik, “Referandumda Türkiye’nin geleceği için evet dememizi ve desteklemenizi bekliyorum” dedi. 
Cumhurbaşkanlığı sistemi referandum çalışmaları kapsamında referanduma 12 gün kala siyasiler dağ taş dinlemiyor. Burdur Milletvekili Bayram Özçelik EYMEN Mermer ocağına giderek işçiler ile buluştu.

Cumhurbaşkanlığı sistemi referandum çalışmaları kapsamında referanduma 12 gün kala siyasiler dağ taş dinlemiyor.  Burdur Milletvekili Bayram Özçelik EYMEN Mermer ocağına giderek işçiler ile buluştu.

EYMEN Firma Sahipleri Ahmet Altıntaş ve Özgür Ekinci ile Ak Parti Kadın Kolları Başkanının ve Merkez İlçe Başkanının ve de işçilerin hazır bulunduğu mermer ocağında işçilere hitap eden Özçelik referandum faydalarını söyleyerek işçilerden evet oyu istedi. Sistemin tek adam sistemi olmadığını, yıllardır tıkanan sistemi ülkenin önünü açmak için böyle bir sistemin gerektiğini, her 10 yılda bir darbe veya ekonomik krizle uğraşan Türkiye’nin bu sistem hayata geçtikten sonra bunları yaşamayacağını, ülkenin geleceği için ve daha mutlu bir Türkiye için “evet” denilmesi gerektiğini, bugün Avrupa’da PKK ve YPG bayraklarıyla Türk düşmanlığı yapan vatan hainlerinin çok rahat Avrupa’nın göbeğinde seçim çalışmaları yaptığını, ancak Türkiye Cumhuriyetinin bir bakanının seçim çalışması yapamadığını, o yüzden de Türkiye’nin güçlü olmasını istemeyenlerin “hayır” cephesinde yer aldığını, mermer işçilerinin de Türkiye’nin güçlü olması ve gelecek nesillerin kurtulabilmesi için “evet” demesi gerektiğini belirten Özçelik, “Referandumda Türkiye’nin geleceği için evet dememizi ve desteklemenizi bekliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.