Mutlu Makine İzmir Marble’a Damgasını Vurdu

Ekonomi 24.03.2017 - 20:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Mutlu Makine İzmir Marble’a Damgasını Vurdu

23. Uluslararası İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında Mutlu Makina Limited Şirketinin ürettiği “Full Otomatik Çift Bantlı Ebatlama” ve “PLC Kontrollü Otomatik Yükleme-Boşaltma Vakum Makinasıyla” fuarda adından söz ettirdi.
23. Uluslararası İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında Mutlu Makina Limited Şirketinin ürettiği “Full Otomatik Çift Bantlı Ebatlama” ve “PLC Kontrollü Otomatik Yükleme-Boşaltma Vakum Makinasıyla” fuarda adından söz ettirdi.   Mutlu Makinedan Ahmet Mutlu: “Türkiye’de tek olma özelliğini taşıyan modern ve son sistem mühendislik teknolojileriyle donatılan makinalar insansız çalışma özelliğiyle işverenlerin personel giderlerini azaltarak, uzaktan bağlantı sistemiyle komut verme, arızayı görme  gibi özellikleriyle zaman-mekan fark etmeksizin çalışmasını ve kontrolünün sağlaması imkanlarını sunmakta. Modern teknolojiyle donatılan makinalar günlük üretim kapasitesini tek tuşla görme imkanı sunduğu gibi, mermer levhaların üzerindeki hasarlı bölgeleri otomatik olarak tespit ederek maksimum faydalı bölge kullanımını sağlamaktadır bu özelliği sayesinde de mermer atıklarının azaltma çevreye duyarlılığı arttırmaktadır. Yine bu makinayı diğer ebatlama makinalarından ayıran bir diğer özellik ise testerenin çift yönlü kesim yapabilmesi sayesinde zamandan, iş gücünden ve enerjiden tasarruf sağlamasıdır. Makinanın seri ve otomatik çalışması sayesinde piyasadaki 4 adet Standart Boy Ebatlama Makinasının yapabildiği işi tek başına yapabilmektedir. Makinanın fayans hatlarına da uyum sağlamakta olup blok kesme makinalarında kesilmiş olan mermer levhaları PLC Kontrollü Otomatik Vakum Robotu yardımıyla sisteme insansız yerleştirilebilir" dedi.   Mutlu açıklamalarında ayrıca; fuara ve ekonomiye dair açıklamalarında ülkenin geçirdiği zor zamanlara rağmen başta Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu olmak üzere Devletimizin izlediği doğru ekonomi politikaları sayesinde Fuarın Sanayicilerimiz açısından gayet iyi başladığı kanaatinde olduğunu Ülkemiz başta olmak üzere Dünyanın pek çok ülkesinden İşadamları ve Firmaların katıldığını Bunun da büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin yoluna hızlı adımlarla devam ettiğinin en temel göstergesi olduğunu belirtti.
23. Uluslararası İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında Mutlu Makina Limited Şirketinin ürettiği “Full Otomatik Çift Bantlı Ebatlama” ve “PLC Kontrollü Otomatik Yükleme-Boşaltma Vakum Makinasıyla” fuarda adından söz ettirdi.

23. Uluslararası İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarında Mutlu Makina Limited Şirketinin ürettiği “Full Otomatik Çift Bantlı Ebatlama” ve “PLC Kontrollü Otomatik Yükleme-Boşaltma Vakum Makinasıyla” fuarda adından söz ettirdi.

 

Mutlu Makinedan Ahmet Mutlu: “Türkiye’de tek olma özelliğini taşıyan modern ve son sistem mühendislik teknolojileriyle donatılan makinalar insansız çalışma özelliğiyle işverenlerin personel giderlerini azaltarak, uzaktan bağlantı sistemiyle komut verme, arızayı görme  gibi özellikleriyle zaman-mekan fark etmeksizin çalışmasını ve kontrolünün sağlaması imkanlarını sunmakta. Modern teknolojiyle donatılan makinalar günlük üretim kapasitesini tek tuşla görme imkanı sunduğu gibi, mermer levhaların üzerindeki hasarlı bölgeleri otomatik olarak tespit ederek maksimum faydalı bölge kullanımını sağlamaktadır bu özelliği sayesinde de mermer atıklarının azaltma çevreye duyarlılığı arttırmaktadır. Yine bu makinayı diğer ebatlama makinalarından ayıran bir diğer özellik ise testerenin çift yönlü kesim yapabilmesi sayesinde zamandan, iş gücünden ve enerjiden tasarruf sağlamasıdır. Makinanın seri ve otomatik çalışması sayesinde piyasadaki 4 adet Standart Boy Ebatlama Makinasının yapabildiği işi tek başına yapabilmektedir. Makinanın fayans hatlarına da uyum sağlamakta olup blok kesme makinalarında kesilmiş olan mermer levhaları PLC Kontrollü Otomatik Vakum Robotu yardımıyla sisteme insansız yerleştirilebilir" dedi.

 

Mutlu açıklamalarında ayrıca; fuara ve ekonomiye dair açıklamalarında ülkenin geçirdiği zor zamanlara rağmen başta Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu olmak üzere Devletimizin izlediği doğru ekonomi politikaları sayesinde Fuarın Sanayicilerimiz açısından gayet iyi başladığı kanaatinde olduğunu Ülkemiz başta olmak üzere Dünyanın pek çok ülkesinden İşadamları ve Firmaların katıldığını Bunun da büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin yoluna hızlı adımlarla devam ettiğinin en temel göstergesi olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.