MUSTAFA GÜN GÖNÜLLERE DOKUNDU

Yaşam 07.12.2020 - 23:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MUSTAFA GÜN GÖNÜLLERE DOKUNDU

MUSTAFA GÜN GÖNÜLLERE DOKUNDU
  Türk Kızılay’ı Burdur Şubesi, doğuştan engelli Yağız Çınar Öncel’i evinde ziyaret etti ve tedavi süreci hakkında ailesinden bilgi aldı.   Türk Kızılay’ı Burdur Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayı ile doğuştan engelli 4,5 yaşındaki Yağız Çınar’ı Burdur'un Yeşilova İlçesi Işıklar Köyü’ndeki evlerinde ziyaret etti. Babası Ufuk Öncel (35), Annesi Büşra Öncel (22)’den bilgi tedavi süreci hakkında bilgi aldılar. Sağ ayağı kısa olan ve yürümekte güçlük çeken küçük Yağız Çınar Öncel’in (4) yeniden sağlığına kavuşması 18 yaşına kadar sürecek tedavi sürecinde ilk etapta olması gereken ameliyat için 40 bin TL gibi bir ücret gerekiyor.   Baba Ufuk Öncel, oğlu Yağız Çınar Öncel’in doğuştan sağ ayağında kaval kemiği uzuv ve topuğunun olmadığı belirtti. Aydın’da özel bir sağlık kuruluşunda 18 yaşına kadar sürecek tedavi sürecinin bu yıl içesinde yapılması planlanan 3 ameliyatı için 45 bin TL istendiği, bu paranın da sağlık kuruluşlunda katkısı ile 40 bin TL’ye indirildiğini anlattı. Ancak bu parayı ödeme güçlerinin olmadığını dile getirdi.  Baba Ufuk Öncel, daha önce mermer ocağında işçi olarak çalıştığını ancak covid-19 dolayısıyla iş olmadığı için işten çıkmak zorunda kaldığını aktardı. Ameliyatın ise covid-19 riskinin ortadan kalkması halinde başlanılmasının planladığını söyledi.   AMALİYAT PARASINI GÜNOĞLU GRUP ÜSTLENDİ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kızılay'ın yaptığı yardımı gören Günoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gün, iletişime geçerek Yağız Çınar Öncel'in durumu hakkında bilgi almasının akabinde elinden gelen yardımı sağlayacağını söyledi.   Minik Yağız'ın ameliyatı için gerekli olan 40 bin liralık ameliyat masrafını karşılayacak olan Mustafa Gün, Yağız Çınar'a kumandalı traktör hediye etti.
MUSTAFA GÜN GÖNÜLLERE DOKUNDU

 

Türk Kızılay’ı Burdur Şubesi, doğuştan engelli Yağız Çınar Öncel’i evinde ziyaret etti ve tedavi süreci hakkında ailesinden bilgi aldı.

 

Türk Kızılay’ı Burdur Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayı ile doğuştan engelli 4,5 yaşındaki Yağız Çınar’ı Burdur'un Yeşilova İlçesi Işıklar Köyü’ndeki evlerinde ziyaret etti. Babası Ufuk Öncel (35), Annesi Büşra Öncel (22)’den bilgi tedavi süreci hakkında bilgi aldılar.

Sağ ayağı kısa olan ve yürümekte güçlük çeken küçük Yağız Çınar Öncel’in (4) yeniden sağlığına kavuşması 18 yaşına kadar sürecek tedavi sürecinde ilk etapta olması gereken ameliyat için 40 bin TL gibi bir ücret gerekiyor.

 

Baba Ufuk Öncel, oğlu Yağız Çınar Öncel’in doğuştan sağ ayağında kaval kemiği uzuv ve topuğunun olmadığı belirtti. Aydın’da özel bir sağlık kuruluşunda 18 yaşına kadar sürecek tedavi sürecinin bu yıl içesinde yapılması planlanan 3 ameliyatı için 45 bin TL istendiği, bu paranın da sağlık kuruluşlunda katkısı ile 40 bin TL’ye indirildiğini anlattı. Ancak bu parayı ödeme güçlerinin olmadığını dile getirdi.  Baba Ufuk Öncel, daha önce mermer ocağında işçi olarak çalıştığını ancak covid-19 dolayısıyla iş olmadığı için işten çıkmak zorunda kaldığını aktardı. Ameliyatın ise covid-19 riskinin ortadan kalkması halinde başlanılmasının planladığını söyledi.

 

AMALİYAT PARASINI GÜNOĞLU GRUP ÜSTLENDİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kızılay'ın yaptığı yardımı gören Günoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gün, iletişime geçerek Yağız Çınar Öncel'in durumu hakkında bilgi almasının akabinde elinden gelen yardımı sağlayacağını söyledi.

 

Minik Yağız'ın ameliyatı için gerekli olan 40 bin liralık ameliyat masrafını karşılayacak olan Mustafa Gün, Yağız Çınar'a kumandalı traktör hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.