MURATPAŞA'DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 15:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MURATPAŞA'DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

MURATPAŞA'DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı ile Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasında Muratpaşa İlçe Başkanı Dr. Abdullah Işıkhan, meclis üyesi aday adayı Doruk Soydan ve partililer kan bağışı yaparak vatandaşları duyarlı olmaya davet etti. AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı ile Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası Muratpaşa İlçe teşkilatı önünde gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Dr. Abdullah Işıkhan, meclis üyesi aday adayı Doruk Soydan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları ve partililer kan bağışı yaptı.Partililerin, büyük ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasında, kan bağışında toplumsal duyarlılığın artması gerektiğini belirten Dr. Abdullah Işıkhan, "Arkadaşlarla birlikte bir damlada olsa katkımız olsun istedik. Bu anlamda biz de parti teşkilatı olarak, ‘Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ diyerek Türk Kızılay'ına destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da olmaya da devam edeceğiz" dedi.
MURATPAŞA'DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı ile Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasında Muratpaşa İlçe Başkanı Dr. Abdullah Işıkhan, meclis üyesi aday adayı Doruk Soydan ve partililer kan bağışı yaparak vatandaşları duyarlı olmaya davet etti. 
AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı ile Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası Muratpaşa İlçe teşkilatı önünde gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Dr. Abdullah Işıkhan, meclis üyesi aday adayı Doruk Soydan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları ve partililer kan bağışı yaptı.
Partililerin, büyük ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasında, kan bağışında toplumsal duyarlılığın artması gerektiğini belirten Dr. Abdullah Işıkhan, "Arkadaşlarla birlikte bir damlada olsa katkımız olsun istedik. Bu anlamda biz de parti teşkilatı olarak, ‘Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır’ diyerek Türk Kızılay'ına destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.