MUHTEŞEM GECE

Gündem 20.03.2018 - 13:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MUHTEŞEM GECE

Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji muhteşem bir gece düzenledi.
Burdur Bahçeşehir Koleji 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Afrin Zaferini birleştirerek muhteşem bir geceye imza attı. Protokolün, öğrenci velilerinin asıl önemlisi şehit ailelerinin ve gazilerin katıldığı Bahçeşehir Koleji 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kültür Merkezi dolarken, öğrencilerin sergiledikleri performans  büyük beğeni topladı. Öğrencilerine eğitim ve öğretimin yanı sıra toplumsal duyarlılık ve tarihsel sorumluluk da öğreten Burdur Bahçeşehir Koleji 18 Mart Çanakkale zaferi ile 18 Mart Afrin Zaferini birleştiren muhteşem bir gece düzenledi. Muhteşem gece saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ilkokul müdürü Ersin Kaplan’ın duygusal konuşmasıyla başlarken koronun da günün anlamına ilişkin eserler seslendirmesi ve bunların dışında Oratoryo ve Çanakkale Destanını anlatan tiyatro programı veliler ve tüm davetliler tarafından ayakta alkışlandı.  Düzenlenen gecede Kültür Merkezi salonu dolarken duygu dolu anlar yaşandı. Öğrencilerin usta tiyatrocuları aratmayan sahne performansları hem salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı ve hem de Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümünde, Afrin Zaferinin de ilk gününde toplumsal gurur ve milli şuur yaşattı.  Gecenin unutulmazları arasında Bahçeşehir Koleji idaresi tarafından program öncesinde, kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizin o dönem karınlarını doyuramadıklarını yaşatmak için şekersiz hoşaf dağıtımı yer aldı.
Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji muhteşem bir gece düzenledi.

Burdur Bahçeşehir Koleji 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Afrin Zaferini birleştirerek muhteşem bir geceye imza attı. Protokolün, öğrenci velilerinin asıl önemlisi şehit ailelerinin ve gazilerin katıldığı Bahçeşehir Koleji 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kültür Merkezi dolarken, öğrencilerin sergiledikleri performans  büyük beğeni topladı.

Öğrencilerine eğitim ve öğretimin yanı sıra toplumsal duyarlılık ve tarihsel sorumluluk da öğreten Burdur Bahçeşehir Koleji 18 Mart Çanakkale zaferi ile 18 Mart Afrin Zaferini birleştiren muhteşem bir gece düzenledi. Muhteşem gece saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından ilkokul müdürü Ersin Kaplan’ın duygusal konuşmasıyla başlarken koronun da günün anlamına ilişkin eserler seslendirmesi ve bunların dışında Oratoryo ve Çanakkale Destanını anlatan tiyatro programı veliler ve tüm davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

 Düzenlenen gecede Kültür Merkezi salonu dolarken duygu dolu anlar yaşandı. Öğrencilerin usta tiyatrocuları aratmayan sahne performansları hem salonu dolduranlar tarafından ayakta alkışlandı ve hem de Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümünde, Afrin Zaferinin de ilk gününde toplumsal gurur ve milli şuur yaşattı. 

Gecenin unutulmazları arasında Bahçeşehir Koleji idaresi tarafından program öncesinde, kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizin o dönem karınlarını doyuramadıklarını yaşatmak için şekersiz hoşaf dağıtımı yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.