Muhtarlar gününde bir araya geldiler

19.10.2019 - 15:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Muhtarlar gününde bir araya geldiler

VALİ ŞILDAK, “MUHTARLARIMIZDAN ADİL HİZMET İÇİN ÇABA GÖSTERMELERİNİ İSTİYORUZ”
  Vali Hasan Şıldak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.       Düzenlenen kahvaltının sonunda Vali Şıldak, Milletvekili Uğur ve Milletvekili Göker konuşma yaptılar.     Vali Şıldak programda yaptığı konuşmada; “Böyle zamanlarda bir araya gelmek, bir arada olmak çok önemli. Biz muhtarlar gününü kutlamak için gerçek gününü, 19 Ekim gününü tercih ettik. Hafta içi başka bir günde yapabilirdik ama her şey vakti zamanında anlamlı ve değerlidir. Muhtarlarımıza, devletimizin bütün kademeleriyle, tüm mercileriyle, başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayan ilgi alaka ve ehemmiyet verme hususunda üst seviyede olduğunu söylemek istiyorum. Bütün bu ilgi vatandaşımızla doğrudan bağlantılı olmanızdan kaynaklanıyor. Yani siz çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Vatandaşımızın, devlete, kamu kurum ve kuruluşlarına ulaşan sesi, kulağı, eli, ayağısınız. Bu manada sizlere biz de Burdur ölçeğinde imkanlarımızla destek olmaya, kapımızı açık tutmaya özel önem veriyoruz.     Biliyorsunuz bir süredir bir uygulamamız devam ediyor. Her Salı günü muhtarlarımız ve vatandaşlarımız rendevu almadan doğrudan gelip görüşebiliyorlar. Bunun büyük bir kolaylık, büyük bir iletişim imkanı sağladığını hep beraber görüyoruz. Biz de muhtarlarımızdan vatandaşlarımızın tamamını kucaklamalarını, eşit ve adil hizmet için çaba göstermelerini istiyoruz” dedi.      Programın sonunda Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen program için bütün muhtarlar adına teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Aktaş, Vali Şıldak’a çiçek takdimde bulundu.    
VALİ ŞILDAK, “MUHTARLARIMIZDAN ADİL HİZMET İÇİN ÇABA GÖSTERMELERİNİ İSTİYORUZ”
 
Vali Hasan Şıldak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.
 
 
 
Düzenlenen kahvaltının sonunda Vali Şıldak, Milletvekili Uğur ve Milletvekili Göker konuşma yaptılar.
 
 
Vali Şıldak programda yaptığı konuşmada; “Böyle zamanlarda bir araya gelmek, bir arada olmak çok önemli. Biz muhtarlar gününü kutlamak için gerçek gününü, 19 Ekim gününü tercih ettik. Hafta içi başka bir günde yapabilirdik ama her şey vakti zamanında anlamlı ve değerlidir.
Muhtarlarımıza, devletimizin bütün kademeleriyle, tüm mercileriyle, başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayan ilgi alaka ve ehemmiyet verme hususunda üst seviyede olduğunu söylemek istiyorum. Bütün bu ilgi vatandaşımızla doğrudan bağlantılı olmanızdan kaynaklanıyor. Yani siz çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Vatandaşımızın, devlete, kamu kurum ve kuruluşlarına ulaşan sesi, kulağı, eli, ayağısınız. Bu manada sizlere biz de Burdur ölçeğinde imkanlarımızla destek olmaya, kapımızı açık tutmaya özel önem veriyoruz.
 
 
Biliyorsunuz bir süredir bir uygulamamız devam ediyor. Her Salı günü muhtarlarımız ve vatandaşlarımız rendevu almadan doğrudan gelip görüşebiliyorlar. Bunun büyük bir kolaylık, büyük bir iletişim imkanı sağladığını hep beraber görüyoruz. Biz de muhtarlarımızdan vatandaşlarımızın tamamını kucaklamalarını, eşit ve adil hizmet için çaba göstermelerini istiyoruz” dedi. 
 
 
Programın sonunda Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen program için bütün muhtarlar adına teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Aktaş, Vali Şıldak’a çiçek takdimde bulundu.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.